Valborgsmässoafton...

Ikväll så är det Valborgsmässoafton och jag och familjen är bjuden till min syster och hennes man för att fira hans födelsedag. Vi kommer att bli bjudna på vitt vin med räkor och ost samt diverse godsaker på kaffebordet. Hoppas bara att man kan ta det med en måtta viktväktartag...

Glad valborgsmässoafton till er alla!!!

Jag är en matslampa...

Var med min yngsta dotter till Umeå, vi skulle till lasarettet och plocka bort gipset från henns ben som hon bröt för 3 veckor sedan. Det blev nytt gips och som tröst ville hon fara på "Mias grill" och köpa hamburgare som tröst. Givetvis gjorde vi ju det och själv trots goda intentioner så åt jag ett kebabskorv dvs, liten kebab, liten pommes frites och en liten, varm smält ost. Oj, vad gott det var, jag njöt av varje tugga tills jag svalt det sista. Då pös luften ur mej, vad hade jag gjort, jag som varit så duktig. Fan, fan, fan nu kommer jag ju inte att minska i omfång denna vecka... suck!

Canarieöarna...

Yihaaa!!! Idag rullar det in kulor på kontot. 2000 av dem ska jag lägga till bokningsavgiften på vår nästa solresa till Canariaöarna. Playa del Ingles har blivit mitt semesterparadis. Låter kanske tråkigt med charter när alla blivit bekanta med ordet backpacking i Thailand, men för mej så är det Playa del Ingles som lockar. Stranden, promenaden, restaurangerna, ja bara ljudet och lukten av staden man möts av när man kliver ut ur hotellrummet berusar mej.