Piteå tur och retur och en bonusnatt...

Åkte tidigt på torsdagsmorgonen från Bjurholm och kom fram till Pite havsbad vid två. Checkade in oss och packade upp alla attiraljer för att ivrigt hoppa in i bilen för att köpa alla provianter från snacks, korv och oliver till öl att kyla oss i bastun med. Kom tillbaks för att söka upp min syster och hennes familj som bodde alldeles vid naturisterna. Vi visste att de hade samma plats som förra året och hittade igen dem på direkten. Sedan vart de följande tre dagarna väldigt intensiva och aktiva för här skulle det göras allt som man bara kan göra på campingen hahaha.

Vi gick på marknaden, åkte "Break Dance"en karusell på tivolit, badade på äventyrsbadet, promenerade runt sommarstugeområdet, tittade på alla fina båtar i småbåtshamnen, provåkte rutchtunnlarna, och bildäcksåkande i leklandet och tävlade i 4-mans, kubb, gokart och uthållighet i bastuvärmen, köpte diverse kläder och nattsärkar samt Pite havsbads stora turistfälla dvs. falska Crocs när man fic 2 för 250, alla hade likadana skor i olika brokiga och skrikande färger men det hade en viss charm i sej. Vi hann även med att kolla in Piteakuten på fredagsnatt när en av barnen gjorde det vi glömt säga att de inte fick göra dvs. gräva ner hela sej i strandsanden och rama in ansiktet i alger från havet och undersöka en död fågel och fick en allergichock. 

Promenerade varje morgon efter havets rofyllda kluckande strandkant och njöt av tidig morgon barfota och i bikini med sol och vacker havsutsikt. När vi då på söndag 10:30 hade städat ur stugan och var på väg hem till Bjurholm igen var det inte ett moln på himmelen och ingen av oss ville hem, vi ville ligga på stranden och solbada. Stugan var redan uthyrd åt andra människor och det fanns ingen anna stuga vi kunde hyra så syrran erbjöd oss några sängplatser, flickorna fick sova i husvagnen med sina kusiner och pojkarna sov med mej och Krister som hyrde en övernattningsstuga. Vi hade underbart väder hela dagen och solbadade, skrattade, pratade och njöt hela dagen tills vi ätit och avslutade dagen med het sauna innan vi utmattade sökte oss till "holken" för att sova.
     
Utmattade, nöjda och solbrända styrde vi kosan hemmåt. Vi kom fram till Bjurholm vid 17-tiden på måndageftermiddagen och packade ur bilen, köpte pizza och njöt av lugnet. Oh, vad vi har haft en underbart trevlig semestertripp...

Kommentera inlägget här :