Cykelfrossa med kall rumpa...

Hu, vad kallt det var när jag stack ut min fräkninga, lätt rödsnuviga näsa genom dörren i morse. Min vackra cresent i guld och rött var täckt av en vit, kall och frostig hinna. Det enda jag tänkte var -oh, inte redan!!! Hade hoppats på att snön skulle ha artigheten att vänta med att komma tills jag rest iväg till Canarieöarna, Playa del Ingles afrikanska värme. Tydligen så hade kung Vinter andra planer för min del... den monarkin, den monarkin! Han hade tydligen bestämt sej för att bita mej i rumpan innan jag reste så jag inte skulle glömma bort vad det är jag kommer att komma hem till. Det var bara att gilla läget, hoppa upp på den kalla sadeln och styra pedalerna mot jobbet.

I morgon blir det i alla fall kalas, mamma fyllde sextio i måndags och bjuder på ett försenat partaj med middag och släktingar på lördag. Har redan sett ut stassen, en grönvit, kort klännig med vita leggings under. Matchande bijoutrier ska ligga som ett gnistrande prick över i. Presenten har jag och sysyter yster redan köpt så det känns som om vi är som scouterna dvs, redo.

Ikväll kommer Maria att sova över hos en kompis som har födelsedags-pyamas-party, Emily ska äta hemma och sova borta hon med så det blir bara jag, Krille och Elin som kommer att tassa runt i vårat nystädahus på fredagskvällen. Vi får i alla fall tid att ägna oss åt Elin, känns som om det behövs när hon så sällan är hemma numer. Det känns i tomt i hjärtat många kvällar i veckan när man inte hör skrammlet från hennes rum eller knattret från hennes tangentbord när hon sitter vid datorn. Hm, måste rycka upp mej och tänka på annat nu. Undrar vad det är Krille ska hitta på för god mat att bjuda mej på när jag kommer hem. Ohh vad det känns långt bort att få gå hem :-(