Gurka är bra, gurka vill väl alla ha...


Jag har fått ett nytt begär! I min nyinköpta plasttillbringare med lock skivar jag ner färska gurkskivor i det rumstempererade vatten som jag ska dricka under dagen. Minst en liter ska glida nerför en torr strupe för att hälsan ska främjas. Varför jag ställer den på köksbordet beror på att jag ska komma ihåg att dricka vattnet för jag har nämligen en tendenas att glömma bort vattet utan dricker mest kaffe och the.

Denna dag började i ottan då jag tog med hunden på en promenad till Mariebäck. Dushade och skötte om Maria som inte mådde så bra utan fick vara hemma från skolan.  Väl framme på jobbet klockan 08:00 så vart det aktiviteter från morgon till kväll. Vi har fikat gofikavarit hos Manne, plockat lingon som ska syltas och skapat kikare inför den kommande älgjakten på tisdag.

Helg, ljuva helg du lockar mej med underbara dofter från ugnen. K lagar katten Gustafs favoriträtt "lasagne" och jag bävar för att inte kunna hålla mej till min nya portionsstorlek men lite karaktär får jag väl bygga upp. Maria är piggare och sitter vid datorn och Emily ser topmodel på "dumburken". Älskade Elin kommer inte hem i helgen;

- Man måste ju ha ett socialliv också!

utbrister hon i telefonen och jag måste tyst erkänna för mej själv att hon har rätt. För henne erkänner jag ingentin utan klagar ljudligt över att hon inte kommer hem. Man kan ju påverka med att vara jobbig mamma också!

P.S Insåg i ett telefonsamtal med bloggmadamen  V att jag inte är med på V.I.P-listan längre. Tack för den Eklund!!!