Snart semester.....

Nu har jag bara två arbetsdagar kvar innan jag får semester. Kom på i sista minuten att jag är ledig torsdag och jobbar 6 - 13 på fredag. Eftersom jag har så trevligs och snälla arbetskamrater så fick vi det till att fungera att kunna ta en semesterdag extra. Min semester kommer att bestå av Piteå, Åkernäs och grillat. Jag ser verkligen fram emot härligt lediga och slappa dagar med en eller två goda böcker i närheten. Sol, sjö- och havsvatten kommer att uppta en stor del av mina semesteraktiviteter. När nu beach 2008 verkar utebli för min del så kommer jag åtminstone INTE att vara blek!

Har även startat ett nytt maraton, förut var det Gilmore girls och nu så är det Sex and the city. Min äldsta dotter Elin har sett filmen Sex and the city och sa att det var bra om man sett serien. Det var inget måste men det rekommenderades om man skulle förstå alla detaljer i filmen och som det religiösa Sex and the cityfan jag är så vill jag ju få den ultimata filmupplevelsen.
 
I helgen har Emily haft kompis så ikväll är det Marias tur att ta med en kompis. Det är verkar vara så att kompisar är den nya melodin. Såhär låter kråksången:

- Det är inge roligt att sitta här bland alla träd annars!

Klart ungarna ska få ta med sig kompisar annars så kommer de ju inte att vilja vara i stugan alls. Finns det hjärterum så finns det stjärterum! Lägger upp ett litet bildcollage över helgens minsta besökare och mina djurs lustfyllda tillvaro i allas vårt haven Åkernäs...