Syster, mat och V75

Igår var en sådan dag man inte vill sova bort. Jobbade mellan 7 - 11:15. När jag satt i bilen på väg hemåt insåg jag hur underbart väder det var och beslutade att ta med man och hund på en härlig promenad. Vi gick runt gamla Elopak, förbi smedvägen, via Ullkraft och den gamla trogna Bjurholmsrundan. Det var en underbar promenad där fåglarna kvittrade, hunden kunde springa fritt och det luktade rent vår i luften.

Kom hem rödrosig av vårvintersolen som odlat en och annan fräken på min näsrygg. Satte igång med att skala potatis och förbereda middagen som jag ska bjuda syster yster på. Hennes man är nämligen med i Lions och var upptagen med det under fredagskvällen. Bjöd henne på smördegsinbakad fläskfilé omsluten i krämig champinjonstuvning, västerbottenostgratinerad potatismos och Vina Albali grand reserva. Inget rödvin är som rioja. Brukar inte våga mej på denna röda, goda dryck så ofta pågrund av att mitt huvud inte kommer överrens med smaklökarna. Har lätt för att få pannknack av rödvin då jag tyvärr lider av migrän. Spelade tetramix och kort fram till mitt favoritprogram Så ska det låta med "pöket" Peter Settman i huvudrollen hahaha. Sedan vart det korongspel med nästan avslagna korongpinnar. Vi är ett hett spelgäng där alla är urusla förlorare, ska man spela ska man vinna är konceptet och humörsvängningarna är enorma. Allt från glädjeskutt, nedlåtande hånflin när motspelaren missar till segerdanser som påminner om 80-talets landsplåga fågeldansen fyllde köket denna fredagskväll.


Idag har varit en sådan där dag man gärna sover bort. Kvällens bravader verkar utebli så jag tog ödet i egna händer och drog en slutsats. Nej, skämt åsido och åter till ämnet så investerade jag 100 kronor på V75. Ja, ja, jag vet "big spender" men vill man ha lite guldkant och spänning på helgen så vill man. Elin väljer att få guldkant och spänning på Vännäs middagsberg och snowboardbräda medan Emily umgås med pojkvännen som hälsat på sin far några dagar och vart otroligt saknand medan Maria otåligt väntar på att jag ska åka och hämta Elin i Vännäs så hon kan spela WoW dvs, World of warcraft som hon blivit tokig i. Hon har till och med glömt bort Sims 2 det är allvarligt. Oj, nu måste jag åka och hämta Elin så jag hinner tillbaks till travet. Fortsättning följer...

Wow, vann 200 spänn. Ifeel good like i knew that I would...