Sex ångestfyllda timmar senare...

I morse vaknade jag av att mr K´s väckarklocka började spela redan klockan fyra på morgonen. En okristlig tid att stiga upp men det hjälps inte när man blir hämtad av transfern klockan fem. Klockan sex satt vi på ett utav flygplatsens caféer och åt en god morgonbaguett som vi sköjde ned med hett kaffe. Det första "riktiga" kaffet på fjorton dagar men vad gör man inte för att få njuta av sol, bad, mat och diverse orgier av olika slag...  

Klockan åtta steg vi på planet och det bar iväg från tjugofem varma grader mot minus sex kall, norrländs kyla som bet oss i näsan och kinderna innan vi ens hunnit stiga av planet klockan fyra på eftermiddagen svensk tid. I flygplanet var det en helt annan stämmning på vägen hem jämfört med hur uppsluppna och glada alla var på vägen dit. Nu var det sex ångestfyllda timmar hem alla suckade, pustade och köade till toaletten i långa rader. Det luktade verkligen människa på planet om jag säger så. När vi hämtat ut väskorna och var på väg att söka upp mr K´s mamma som skulle hämta oss så träffade vi Thore. Thore är mr K´s arbetskamrat som skulle åka till Gran Canaria med samma plan vi just landat med. Han hade en öl som stod och väntade på honom i utrikeshallen men ville hinna slänga käft en liten stund.   

Klockan sex hade jag hunnit med en del jag hade fyllt upp kylskåpet med mat, köpt rullkebab hos Manne och startat första tvätten. Efter middagen gav jag mej i kast med posten och för efterlängtad kvalitetstid med barnen, det enda roliga med att vara hemma i byhåla igen.

Nu klockan halv tolv så är alla kläder vi haft med oss tvättade och snart upphängda, väskorna är tömda och en väska har jag börjat förbereda för resan till Bangladesh som startar på tisdag.  

Tur att jag tog semester veckan ut så att jag ska kunna sova ut efter en dag på tjugo timmar förutom lite "powernaps" på planet. Det är ju faktiskt så att en kvinna på 30-någonting-år verkligen behöver sin skönhetssömn för att inte skrämma ihjäl grannen som lider av svagt hjärta.

Nä, nu är det ingen pardon längre nu ska sista tvätten hängas upp så; over and out för nu blir det Zzz Zzz Zzz av!
Svea Späck

..kul att du är back on track igen!

Jag förväntar mig en längre detaljerad drinkar/ställningar/menyer av dig idag.

Ler redan från öra till öra.

P.S

JAG ÄR ETT FETTO!

D.S

Anonym

..förresten detta balkongkort måste ju vara taget första dagarna typ..hårförlängningen??

malinns

Tyvärr så är det någon dag innan hemfärd likt Herkules så sitter inte styrkan i håret som tur är för det lossnade efter några dagar. Skulle inte ha klippt mej innan vi åkte iväg...