Myspys, kalas och söndagsångest!

Vilken trevlig helg som passerat. Den började i fredags då mr K´s bror oväntat kom förbi och gratulerade sin "lillebror" i efterskott. De satt och tog igen "lost brothertime" medan jag myspyste i soffan och såg Vem vill bli miljonär och Sing a long. Maria kom hem med två kompisar från U.G som ville få sova över och visst var de varmt välkomna att göra det. Klockan ett "rakade" jag i alla fall isäng dem för att själv få lite skönhetssömn inför trettioårskalaset som går av stapeln på lördag klockan sex. 

Åt en rejäl frukost halv nio med Marias två kompisar som suckande tyckte att vi alltid kliver upp så tidigt i det här huset. Mr K  följde med på "folkrace" med kvällens jubilar medan jag tvättade och hängde ut fyra tvättar innan jag hoppade i duschen för att själv göra mej i ordning inför kalaset. Kom nydushde och fräsha fram tio i sex och fick genast delta i en svår frågerunda där de flesta handlade om jubilrens födelseår dvs, 1978. Tycker att vi är ett rätt intelligent par mr K och jag men det var rent genant att skriva in våra namn på frågeformuleret. Middagen stod Jonas Strandberg och Agnsjöns camping för och var underbart "smarrig" jag tog för mej två gånger och Jonas tyckte vi åt som "mörtar" han hade beräknat att vi skulle äta så mycket mer men man är ju inte mer än människa. Oh vad underbart att få säga den meningen någon gång i sitt matfriska liv hahaha. Sedan var det sångtävling där man tävlade bord mot bord och skulle kliva upp och sjunga introt på den låt som spelades upp i högtalarna, givetvis vann MITT/vårt bord. Var det verkligen någon som trodde annat när det gäller musik och tävlingar så är jag ju alttid på topp! Sedan vart det dags att damma av kareoken och som det alltid är i kareoke så ville ingen gå upp från början men efter några "varma under västen" så blev det rent utav tävling om vem som skulle hålla i micken. Somliga gick aldrig av scenen de vart kvar där resten av kvällen. Ett mycket trevligt och lyckat 30-årskalas och jag niger och knixar djupt för jubilarens flickvän/sambo som fixat detta utan att jubilaren själv hade en aning om vad som skulle hända. Själv tyckte jag att det var jättetrevligt att träffa en gammal klasskamrat (både från högstadiet och gymnasiet) som var på kalaset. Henne har jag inte sett på många, många år. Hon var gravid i sjunde månaden och "superwoman" som höll ut hela kvällen för sin nya mans skull.  

Söndagen kom och klocka tolv tog jag volvon och körde till pizzerian som skulle fixa lunch/middagen så fort som möjligt för Elin var vrålhungrig och krävde att det skulle gå fort med pizzorna. Tack för middagen Manne den var lika god som alltid, jag säger bara en sak "the best food in Bjurholm". Så nuläget är såhär: pizzacoma, tvättstuga, Gilmore girls (har påbörjat ett nytt race av den serien) och ångest. Ska vaccinera mej inför Bangladeshresan i morgon och är som den spruträdda människan jag är ångestfull och i valet och kvalet om jag ska hoppa av projektet bara för att få slippa sprutan. Det sista var inte allvarligt menat klart som korvspad att jag ska fara till Bangladesh och även ta sprutan men det känns skönt att få inbilla mej att jag har ett alternativ och när det gäller att KUNNA slippa sprutan!
 
Over and out ... See yaa!! 

Kommentarer :

#1: V

..men du hey, vem var lammköttet som fyllde år?

Å du kära vän, det är ingen match för dig...ett ynka litet stick...du starka kvinna (här väljer jag att inte skriva frodig..eller stabil..det kan ju misstolkas he he)..tänk på allt härligt du får se i Bangladesh..du lär nog vara den enda i min bekantskapskrets som åker dit. Du har ju överlevt skott (i r.....n) så ett stick i armen klarar du med bravur!

skriven
#2: ..jag igen...

..panikattacken är inte långt borta nu...jag hittar inte min vv-skiva?

Vad göra kompis?..jag har ju varit jäääätteduktig...vill kolla hur mkt jag har förbrukat ju..men ...men

skriven
#3: malinns

KAn fixa den till dej allt för Dallriga Doris!!!!

skriven
#4: ..vill inte skriva mitt namn...

..jag tror att Dorran skulle bli sketagla´ ifall du kunde göra det...:-s

skriven

Kommentera inlägget här :