Fettisdag!

Denna fettisdag började tjugo i sex då Curly Sue började vibrera i mina trumhinnor. Klev upp för att göra mej redo för att låsa upp dörrarna på jobbet och sätta perkulatorn i arbete med att koka starkt kaffe.  Slutade klockan två idag och bestämde mej för ovanlighetens skull att inte promenera något idag. Jag övergav Bjurholms gator för att istället göra vattnet i simhallen osäkert.  

Efter simmningen, bastun och insmorslandet av bodybutter a´la mysk så var jag redo för att inta köket på bondestråket. Efter maten så smaskade vi i oss "svärmoras" hembakta semlor. I år har jag bestämt mej för att även jag kommer att äta en semla. Under alla de senare åren har jag bantat just denna tidsperiod och jag har inte kunnat njuta av det goda. Idag bli det andra "bullar" för jag har simmat 100 längder a´16 meter på 65 minuter så då borde jag ju förbränt de kalorier semlan innehåller.  

Smart tänkt malinns!!! 
 
På kvällskvisten så roade vi oss med att se "Halv åtta hos mej" innan jag satt kom på att jag totalt glömt bort mitt "Scrubs marathon" och såg ett avsnitt eller två.....

Kommentarer :

#1: Emma

Halv ått hos mig är så himla bra ! Scrubs är väl bara repriser ändå? Vacker header du har förresten =)

skriven
#2: Emma

Jag gillar verkligen inte semlor, men min pojkvän är galen i det! Men visst förtjänar vi alla en semla om året ;)

skriven
#3: malinns

Emma!

Det gör vi verkligen

skriven
#4: malinns

Jag har alla scrubs säsonger på datorn och nu kollar jag säsong åtta som värst...

skriven
#5: malinns

Tack för berömmet av headern.

Det är en vintervy från Åkernäs, Storarmsjö dit jag ska fara till helgen och pimpla, promenera och grilla korv.

skriven

Kommentera inlägget här :