Vårt haven Åkernäs..


                                                    När vi firade Emilys sexårsdag i Åkernäs

Under gårdagens 4.4 kilometerslånga promenad lyckades jag med det omöjliga. Jag raderade min mapp med "powerwalkslåtar". Det är i den mappen jag sparat de låtar som verkligen passar mina "powerwalksben". Det finns inte ord att beskriva min irritation för hur ska det nu gå? Kan ingen vänlig själ tipsa om bra låtar som man kan lyssna till när man promenerar och vill få upp flåset lite.  

I dag så har jag en så kallad "delad tur" och det innebär att jag börjar kvart över sju och slutar två sedan börjar kvällsskiftet klockan fem och pågar fram till klockan sju. Jag har verkligen inte tid med detta nu när vi håller på att förbereda inför stugboendet i vårt haven "Åkernäs". Nu blir det istället mr K som måste köra ut alla saker och provianter vi kommer att behöva samt elda upp lite värme i det vinterkalla sommarparadiset. Han ska även placera skotern på plats och fixa "grillplatsen" så vi som vill kan grilla i tid och otid. Som tur var så fick han herr Tafelin att skotta upp infarten och gårdsplanen med sin jordbrukstraktor och som tack kommer han att få en "virre" som jag har liggandes i bilens baksäte.   

I kväll så ska maträtter som Karlssons och lasagne tillredas så ingen stackars "sate" måste stå inne och slava vid spisen utan "fritt" kan njuta av att vara ute och pimpla, grilla, promenera eller åka skoter. Ja, egentligen är det ju bara ens egna fantasi som sätter gränserna för vad det är man kan hitta på.

Anonym

Gud så härligt det låter och få åka till stugan, sitta på sjön och pimpla..

Avis blir jag..

Vi ska också försöka komma ut i helgen, ta en tur på skotern och ev hitta någon sjö så man får pimpla lite..

Hoppas bara att vi får sol nu då..

Ha så trevligt.

malinns

Ja jag har krävt av vädrets makter att vi SKALL och inte bör få bra väder till veckan...

Boktokig

Om du får in några förslag på låtar så berätta gärna. Jag skulle också behöva sådana!Åh, det låter så härligt! Vad jag saknar min mamma och pappas sommarstuga och hus just nu. Vilka härliga sportlov man haft där! Utflykter med skotern med pimpling det får jag väl aldrig uppleva igen! Snyft!

malinns

Boktokig!

Du kanske får uppleva det med dina barn en dag...

Har du läst Marian Keyes, Camilla Läckeberg eller Stieg Larssons triologi

Anonym

..å vilket fint kort på er.

I see the years have past...på barnen tänkte jag då först och främst.

Ja, vi hoppas alla på kanonväder nu när sportlovet kommer!

malinns

Ja inte syns det väl på mej att åren gott ha ha ha

Men jag håller med det är en fin bild på mej och tjejerna

tessalisa

Perfekt!