V75

I dag har jag satsat 100 kronor på V75 eftersom min bloggarfriend har påmint mej om detta lördagsnöje som får en att känna sej som en miljonär för sex sekunder. Hoppas bara jag "kammar" hem storkovan eftersom jag satsar så friskt!
Nu är arbetet färdigt!

Idag ska Emily lämna in sitt examensarbete om renoveringen av sitt rum. Tyvärr så har inte den svarta fotöljen, spegelväggen eller datorn behagat komma men det gick ju bra att inreda med det som hade artigheten att komma i tid. Så i morse skuttade hon glatt iväg med dokumentationsboken i den ena handen och den utbrända Powerpoin presentationen i den andra. Håller helt med Tette i i hennes kommenter:

Nu kan även föräldrarna  pusta ut!  

Slutresultatet med diverse inredningsdetaljer blev såhär (P.S klicka på bilderna så blir de större):
 
   
Hm, på tal om Tette så tycker jag det börjar bli tid för en "mat och bak blogg". Det är nämligen så att denna dam är underbart duktig på att slänga ihop lite mjöl, ägg, jäst och vatten och "vips" så har hon med hjälp av ugnen skapat ett bakverk! En annan som har nog svårt för att göra vetebullar utan att de ser ut som Lutande tornet i Pisa skulle verkligen behöva lite tips, trix och "goda" ideer på den fronten. Ja, ja, jag vet inte till mej men till mina kära.

Magsjuk och illamående!

Denna natt har varit jättejobbig. Igårkväll vid elvatiden började jag må riktigt illa och kunde inte somna. När jag äntligen somnat så vaknade jag senare vid femtiden av att jag kallsvettades och fick springa upp på toaletten och kräkas i omgångar. Idag är jag helt slut i kroppen och känner mej "skakis". Det beror antagligen på att jag enbart fått i mej 2 dl kall blåbärssoppa som smakar urk.  

Måste uppmuntra mej med någonting roligt och vill skriva om hur duktig Emily varit i sitt jobb med examensarbetet. Hon har som alla andra elever som går årskurs nio i Bjurholms Castorskola fått i uppgift att göra ett arbete som kallas för examensarbete. Detta arbete är ett individuellt ämne som ska redovisas skriftligt eller/och praktiskt. Emilys examensarbete är ett projekt där hon ska renovera sitt rum. För att detta har kunnat ske så har mr K verkligen fått lägga ner all sin fritid i detta projekt. Så lägger in det Emilys skrev i slutet av sin redogörelse:  

"Slutligen ett stort tack till Krister som har hjälpt mej med detta projekt. Utan honom och all den tid och arbete han lagt hade detta examensarbete aldrig gått att göra".

     
P.S Här har du lite bilder Tette och du fröken fräs klicka på bilderna så är de inte så små att titta på!

I kväll ska hon inreda städa, fota och dra ut det slutliga resultatet ur datorn så hon kan kan lämna in sin dokumentation av arbetet i både powerpoinform och bokform på fredag.