Playa del Field

Min syster och hennes J har en alldeles egen miniplaya på åkervägen. Så denna helg har jag tillbringat på Playa del Field med god mat, spel och många skrattsalvor.

När andra åker till mallis njuter vi på syrran och J´s ballis!

Nu är det grillat som gäller!

Jag har skjutsat hem praktikanten då hon gjort sin sista dag på Förskolan där jag jobbar. Tack för en trevlig vecka Eleonora kommer att sakna dej på lunchpromenaderna i framtiden.

mr K har grillat benfria kotletter och värmer potatisklyftor medan jag har dukat och gjort en krispig sallad. Åh, det vart jättegott men blir som lyrisk av grillat såhär i starten på sommaren.

Vet ej vad denna fredag kommer att bära med sej men i morgon tar vi tre kilo kött med oss och drar iväg till Syster Yster för att njuta av pommes frites, grillat, sommarvärme, spel och en helkväll ute på altanen...

Nöjd men trött

Vad underbart det är att det äntligen har börjat bli så varmt  ute så att jag kan börja ha shorts/capri och linne som baskläder. Det är verkligen inte en dag för tidigt.

På lunchrasten så promenerade jag med Linda, Eleonora och Frej 4,3 kilometer i rask takt. Det var riktigt skönt och efter mellanmmålet var vi ute ända tills det var dags för barnen att åka hem för kvällen.

När det var dags för mej att åka hem för kvällen var klockan halv sex och alla andra i familjen hade redan ätit så jag kopplade hunden i midjan, gick upp till elljusspåret och joggade 2,5 kilometer på 18 minuter. Åh, en minut snabbare än i onsdags... who´s the girl?  

Efter att jag stretchat, eftersvettat och bytt om så värmde jag upp middagen och smaskade girigt i mej innan jag cyklade till mor och far för att hoppa in i duschen. mr K hade prioriterat gräsklippningen så vi var utan varmvatten och nu så sitter jag här ,nöjd men trött och hör hur sängen kallar...


Capri och linne ute som inne!