Ett halsband av tårar

Nu lägger jag in det sista blogginlägget för tre veckor framåt. Om någon har lyckats missa andledningen till detta så är det för att jag i morgon sätter mej på planet för att flyga till de varma vindarna i Playa del Ingles på Gran Canaria. Allt är packat, avbockat, planerat och vi har trimmat håren för att man ser ju faktiskt inte ut som den styvaste gorillan i djungeln om man har mer hår i sina speedos än en fyrtioårig talliban. Så ikväll är det bara att lägga upp benen i soffan och tillsammans med familjen se Idol innan skönhetssömnen.

Ni som kommer att sakna mej under dessa tre veckor träd dock inte ett halsband av alla de tårar ni skulle vilja fälla. Jag citerar Arnold Schwarzeneggers mest kända filmcitat som han säger i rollen som Terminator:

- I´ll be back!

Lika sliten som mina jeans.

Efter jobbet idag så har jag haft det stora nöjet att betala alla räkningar, köpt skor till Maria och tvättat en vittvätt. Nu ska jag fixa middag, äta och sedan tömma tvättstugan, sortera ett berg av torra, rena och godluktande kläder innan jag ska städa till i huset. Suck, pust, stön börjar känna mej lika sliten som mina jeans.

Förberedelser

Ikväll har jag städat källaren för att våran "eldvakt" inte ska bli chockad över hur det ser ut där nere. Har bara en tvätt kvar innan tvättstugan är tom på otvättad tvätt mendet lär bli mer  när flickorna städar sina rum och övervåningen i morgon...

Räkningar ska betalas, hår ska rakas bort, ögonbryn ska noppas, saker ska inhandlas, väskorna ska packas och mor och far ska få instruktioner om flickorna, katterna och hunden. Sedan är det bara att lapa sol på Playa del Ingles för väderprognosen ser bra ut dvs, stor sol med bris...


Snart är jag i ett paradis   :-)