Regndroppar


... ett spindelnät som i mina ögon liknade mer ett pärlhalsband ...


... en grön växt som var underbar där den stod i sin tunga, regnvåta prakt.

 

Holy cow!...

idag när jag och mina arbetskamrater var ute med barnen på förskolan där jag jobbar så fick vi oväntat besök. Det kom en årskalv och gick rakt från skogen och började beta framför "dagisstaketet". Snacka om att undertecknad verkligen jobbar ute på på vishan!
 
I morgon är det fredag och mor och far har bjudit hem världens bästa momma till stugan för att riktigt få rå om henne själva. Å, då Syster Ysters karl har bestämt sej för att roa sej kungligt med de andra Lionen i Byhåla så passade jag och mr K på att bjuda in henne på middag som förmodligen kommer att leda till skratt och sällskapsspel för nu är det det var tre långa veckor sedan vi sågs sist. ...kalven på grönbetet...

Jag blir så less...

på att det fortfarande känns som om jag har taggtråd i halsen. Bättre blir det inte av att det även spränger i det vänstra örat varje gång jag sväljer. Skulle vilja ta en piprensare och "rensa rören" helt enkelt men nog med negativitet det mår ju ingen bättre av.

Nä, istället ska jag fokusera mej på att himmlen är underbart blå så det ser ut som om jag kommer att kunna vara ute länge på jobbet och sedan ta en lång promenad med Rexa som blivit utan långpromenad då jag varit sjuk.

 

Annars då flickor hur går det för er och hur har ni gått vidare efter sommarenbs frosserier i både det ena och det andra? Själv har jag en garderob som jag måste komma mej i, känns problemet igen?