Rocka fett...

...var vad som stod på min agenda i går. Jag, mr K, Syster Yster och hennes J kom till Wärdshuset vid 19:30 och serverades fläskfilé på planka i sällskap av potatismos, bearnaise sauce, baconinlindad sparris och gott rött vin. Efter trevligt surr så började Freak outs medlemmar att hänga på sej gitarrerna och snurra på trummpinnarna. Sedan började de spela och jag vet inte hur jag ska kunna förklara fenomenet att jag på något twiligtzone aktigt sätt gled tillbaks till femtonårsåldern.
Jag kan i alla fall trösta mej med att jag inte var ensam för det var x-antal 60- och 70-talister som hoppade upp och ned framför scen med sprattlande ben och armar och varierade den dansen med att friskt headbanga när det vart lite mer hårdrockstoner. Givetvis så sjöng alla eller förlåt skrek alla med i refrängerna. Hur som haver så var kvällen var jättetrevlig men slutade allt för fort. Alla var på ett underbart humör och stämningen var på topp...


Under duntäcket...

...låg jag varmt nedbäddad när väckarklockan ringde och väckte mej i morse. När jag hoppade ned från sängen och i förbifarten till badrummet sneglade på termometern så såg jag att det var sexton minusgrader.

- Wow, he ger blia idag!

Utropade jag spontant till mr K som satt och drack morgonkaffe med sin storebror Big! I deras diskussioner så är storebror Big och mr K little för som alla vet så har ju kärt barn har många namn. Åter till ämnet så begav mej till jobbet där vi äntligen kunde återgå till det normala igen och vara ute hela förmiddagen. Åh, så skönt det var jag njöt ohämmat av att andas in den vintrigt friska luften och det griniga humöret som lockats fram av att ha varit inomhus den senaste veckan blev som bortfryst. Men om det är som det sägs att om man har kalla händer så har man ett varmt hjärta så kan jag inte låta bli att undra. Är det bättre att ha ett varmt hjärta och kalla händer än att ha kallt hjärta och varma händer?

Så här ohämmat njöt jag av vintersolen...

P.S verone jag är morsk och lägger ut bilder på mej själv men vart är veronnes-go-samantha? Did it happend?

En ny istid är här...

När jag vaknade vid halvsex-tiden i morse så kastade jag av mejcket och skuttade upp ur sängen för att bege mej till badrummet för att göra morgontoalett. Nåja, det är ju tanken som räknas för när jag landade på det iskalla golvet så pep jag ofrivilligt till och hoppade upp i sängen och drog täcket över huvudet. Så låg jag i minst fem minuter för att samla styrka nog att utsätta mej för kylan fy, så kallt. Hörde att mr K höll på att klä på sej ytterkläderna för att utmana kyla och gå ut och se om Volvon skulle starta. Såg min chans att slippa få köldskador och ropade högt så han skulle höra mej där jag låg under täcket att han skulle ge mej klädhögen jag förberett kvällen innan. Påklädd begav jag mej till badrummet för att börja om från början igen och femton minuter senare var jag redo att klädd till tänderna möta de 29 minusgraderna som lurade utanför knutarna på Bondestråket. Det känns som om det är en ny istid som har kommit hit och jag skulle inte bli ett dugg förvånad om jag såg en isbjörn eller mammut ströva omkring.