Rocka fett...

...var vad som stod på min agenda i går. Jag, mr K, Syster Yster och hennes J kom till Wärdshuset vid 19:30 och serverades fläskfilé på planka i sällskap av potatismos, bearnaise sauce, baconinlindad sparris och gott rött vin. Efter trevligt surr så började Freak outs medlemmar att hänga på sej gitarrerna och snurra på trummpinnarna. Sedan började de spela och jag vet inte hur jag ska kunna förklara fenomenet att jag på något twiligtzone aktigt sätt gled tillbaks till femtonårsåldern.
Jag kan i alla fall trösta mej med att jag inte var ensam för det var x-antal 60- och 70-talister som hoppade upp och ned framför scen med sprattlande ben och armar och varierade den dansen med att friskt headbanga när det vart lite mer hårdrockstoner. Givetvis så sjöng alla eller förlåt skrek alla med i refrängerna. Hur som haver så var kvällen var jättetrevlig men slutade allt för fort. Alla var på ett underbart humör och stämningen var på topp...


veronnes

Att jag var saknad förstår jag så väl;-DFint som snus att både äta och rocka!! Förstår att det var fullt ös.Träningsvärk må hända?

malinns

Ja, snacka om att man hade headbangarnacke dagen efter....

Therese

Hm du skrev att kvällen slutade allt för fort?????

Ryktet säger att det blev en väldigt sen kväll...

Kan ju säga att mitt knä som höll på bli bättre inte mår så bra längre...

Dumma, dumma jag, tur man for hem fortare än blixten då det va slut..

Nu ger jag upp och försöker trycka på så att pro anmälan ska bli godkännd..

malinns

Aj då att det tog så illa på benet.

Nåja nu kanske det dröjer till nästa stagedive...