Totalrenovering och intervju...

... var det jag ägnade torsdagskvällen åt. När jag kom hem från jobbet kvart i sex så stod mr K i köket och lagade chili con carne. Elin som just hade kommit hem från sitt dagsarbete på Färg och Sko hade köpt hårfärgen Sammetsbrun till mina nyklippta testar.  Så, medan mr K lagade maten och dukade upp så masserade Elin in den godluktande hårcremen som fick verka i 20 minuter och en dusch senare så hade mr K en brunett till middag. Elin nöjde sej inte med det utan halade fram en "noppare" ur sminkväskan och en smärtsam procedur påbörjades och meningar som åh, bushwoman, som ett buskars och herregud det här kommer att ta hela kvällen haglade över min nyfärgade hjässa. När jag 30 minuter senare vacklade in på toaletten så fick jag krypa till korset och erkänna att talesättet Vill man vara fin får man lida pin äger sin riktighet. Efter det så begav sej Elin till mormor och morfar och Maria tog över renoveringen. Hon skuttade upp på sitt rum och kom ner med ögonpermanent och permantade mina nynoppade ögonbryn samt ögonfransar. 

 

När renoveringen var klar och Maria nickat gillande och ansåg att jag var klar så ringde Emily och ville ha en intervju med undertecknad. Hon hade som uppgift från skolan att ställa tio frågor till en tonårsförälder om att vara tonårsförälder. Jag fick en chock när jag svarade på den första frågan som löd: Hur länge har du varit tonårsförälder? Fy, för den lede säger jag bara. Ålderskrämporna kom direkt jag harklade mej och svarade tveksamt 7 år. Hm, inte känner jag mej så gammal men det är klart behöver man en totalrenovering så kanske man rullat några mil.

I am irongirl!

Ja, jag vet, jag vet att jag likt Ozzy kan tillbringa en onsdag med riktig kvalitet. Jobbade till tretiden då mr K kom och hämtade mej. Enda dagen då alla undviker att vara på vägarna så måste mr K ge sej ut där för att styra upp datorn på "kvarn". Nu när jag 1.300 kronor senare har gett alla tre döttrar var sin klippning så är det slutligen dags för min tur. Ja, jag ska vara ärlig och berätta att det inte var i går mina blonda testar låg under saxens egg. Nu efter klippningen och jag åter ser en frisyr på gässan så kommer osökt nästa fråga: Ska jag eller inte fortsätta vara blond eller ska jag byta färg och satsa på brunetta toner? Ombyte förnöjer så jag lutar likt tornet i Pisa mot det brunetta men har inte riktigt bestämt mej. Då jag ligger i valet och kvalet mellen blond och brunett så har jag lagt beslutet till min äldsta dotters tyckande. P.S fortsättning följer... 


Då jag kom hem efter sex-snåret så åt jag uppvärmd middag jag värmt i micron och greppade strykjärnet för att stryka alla knövliga kläder i tvättstugan. Hey, I am irongirl!

Är öppen för alla förslag...

Idag kom jag hem tio i sex och värmde upp en portion herdepaj. Jag vet att det låter trist med det var riktigt gott när jag rivit lite lagrad ost på toppen. Känner mej lite trött så efter jag häng tvätt så planerar jag att tillbringa kvällen i sällskap av boken Födde en dotter av Björn Hellberg. Har brist på bra böcker att läsa så om någon vänlig själ där ute läser detta och har ett boktips så är jag öppen för alla förslag.