Totalrenovering och intervju...

... var det jag ägnade torsdagskvällen åt. När jag kom hem från jobbet kvart i sex så stod mr K i köket och lagade chili con carne. Elin som just hade kommit hem från sitt dagsarbete på Färg och Sko hade köpt hårfärgen Sammetsbrun till mina nyklippta testar.  Så, medan mr K lagade maten och dukade upp så masserade Elin in den godluktande hårcremen som fick verka i 20 minuter och en dusch senare så hade mr K en brunett till middag. Elin nöjde sej inte med det utan halade fram en "noppare" ur sminkväskan och en smärtsam procedur påbörjades och meningar som åh, bushwoman, som ett buskars och herregud det här kommer att ta hela kvällen haglade över min nyfärgade hjässa. När jag 30 minuter senare vacklade in på toaletten så fick jag krypa till korset och erkänna att talesättet Vill man vara fin får man lida pin äger sin riktighet. Efter det så begav sej Elin till mormor och morfar och Maria tog över renoveringen. Hon skuttade upp på sitt rum och kom ner med ögonpermanent och permantade mina nynoppade ögonbryn samt ögonfransar. 

 

När renoveringen var klar och Maria nickat gillande och ansåg att jag var klar så ringde Emily och ville ha en intervju med undertecknad. Hon hade som uppgift från skolan att ställa tio frågor till en tonårsförälder om att vara tonårsförälder. Jag fick en chock när jag svarade på den första frågan som löd: Hur länge har du varit tonårsförälder? Fy, för den lede säger jag bara. Ålderskrämporna kom direkt jag harklade mej och svarade tveksamt 7 år. Hm, inte känner jag mej så gammal men det är klart behöver man en totalrenovering så kanske man rullat några mil.

Therese

Ha ha det va inte illa, vilken ompyssling..

malinns

malinns

Ja, ibland har man tur :-)

Anette

hmm så du slarvar med plockningen av ögonbrynen... inte bra... har ju sagt att det är det bästa och billigaste ögonlyftet man kan göra :-) Hejja flickorna ;-)

nymann

Ja Anette, jag har slarvat men man ser verkligen skillnaden så jag kommer inte att göra det i fortsättningen

malinns

malinns

Ja Anette, jag har slarvat men man ser verkligen skillnaden så jag kommer inte att göra det i fortsättningen

veronnes

..detta är nog fördelen med att ha döttrar tror jag. Ompysslingsfaktorn är hög så att säga.

Själv har jag söner, så jag klipper tånaglar och förfäras, lagar MÄNGDER med mat och kör skoter som en hel karl. Det kvinnliga i mig tar jag fram bara vid speciella högtider. Öhh. Ibland alltså. Nästan aldrig faktiskt.Fin frilla. Headern går inte av för hackor den helller.

Imorgon ska jag till frissan, klippning och slingning. LJUSA slingor blir det. Samatha har ju det..så även veronnes (fatest girl ever in a tight cocktail-dress oh my god eyes rolling)