En tisdag med...

nästan "bara" mr K och mig. Vaknade klockan sju och ringde Emily för att se till att hon vaknat så hon skulle hinna till jobbet i tid. Vred och vände på mej en stund och mös lite med mr K som även han var vaken innan jag lämnade husvagnen för att inta frukost.

Mamma den pärlan hade just dukat upp frukostbuffén så jag laddade frukostbrickan med kaffe, ett kallt glas vatten, två smörgåsar och ett kokt ägg med örtsalt. Medan jag tuggade i mej allt gott så löste jag två korsord som jag skickade in för att eventuellt vinna något på mitt intresse för att lösa korsord. 

Efter frukosten styrde Mamma och pappa pedalerna mot Salusand för att få en laxmiddag med romsås och få en titt på den förlorade dottern. Mr K fixade med kylskåpet och räkningar medan jag tog hunden på en timmas promenad mellan dagens regnskurar.
 
Kom på att håret blivit rätt glanslöst under sommaren så jag la in en hårtoning på mina solblekta hårstrån. Det är alltid bra att vara förberedd och ha en extra hårtoning i beautyboxen. När cremen gjort sitt så sköljde jag bort den med att ta en simtur i den 18 gradiga Storarmsjön innan jag lade in en hårinpaktning för att intensifiera den numer glänsade hårmanen.  
 
Då det fortfarande smattrade på altantaket av sommarregnet så plockade jag fram en ny, oläst bok. Hundraåringen som klättrade ut genom fönstret och försvann av Jonas Jonasson och började att fördjupa mej i intrigen.
 
Mr K kom med middagen dvs. pizza som avnjöts till två hyrfilmer från Lilla skafferiet. Elin och Johan kom förbi och såg en av filmena med oss innan de åter styrde pedalerna mot Bondestråket proppade med godis, cola och kakor.

Mr K gick och lade sig tidigt för att vara pigg till morgondagens jobb medan jag njöt av Jonas Gardell på Allsång på Skansen och Morden i Midsummer innan jag gick och lade mej i mor och fars Hilding. För det är ju så att när katterna är borta dansar råttorna på bordet.


Therese

Låter som ni har det bara gött..

Jag har precis läst ut lars keplers andra bok och satan i gatan så bra den va, jisses..

Nu hoppas vi på lite sol igen..

Kram