Nog för att jag är en rojalist...

men måttet måste ju bli rågat någon gång. Iofs så var det ett riktigt romantiskt sagobröllopp där Viktoria var vackrare än någonsin och Daniels mungipor var högre dragna än vad man trodde var möjligt. Men jag trodde i min enfald att nu när brölloppet blivit av utan att varken Vickan eller Danne flytt fältet så skulle massmedia sluta upp med att bara skriva om denna händelse. Herregud så intresserad är inte svenska folket vi vill ha lite äkta nyheter om vad som hänt i den övriga världen också.


På hemmafronten är det sej likt. Jag och mr K bor i stugan och har just skjutsat hem Maria och hennes kompis till Byhåla. De jobbar hårt just nu Elin jobbar natt på "peppen" och Maria jobbar på golfen. Emily är ledig för tillfället men kommer att jobba inom äldreomsorgen inom en snar framtid så även hon kommer att kunna tjäna sej en hacka i sommar. Mor och far har det underbart i ett 37 gradigt turkiet med havet kluckandes invid hotellet. Jag är inte ett dugg avundsjuk alls med tanke på att det är riktigt kyligt här i Sverige fast det är i slutet på juni.  
 
Idag har jag roat mej kungligt med att ligga på Hilding och läsa om Cesar Millan och hans hundar och hundfostringstips mellan hundpromenaderna. Mycket intressant läsning måste jag tillstå och det är bättre än att bara läsa om det kungliga brölloppet och Daniels kungliga hertigtitel. Man kan ju även gnola:

                                             Duke, duke, duke, duke of earl, earl, earl, earl...


Kommentarer :

#1: fröken Full-i-Fan

Tack Malin!!! Satan så less jag har varit på denna massmediahysteri kring detta förbenade bröllop! Jag är ju tyvärr EMOT monarkin och vill avskaffa skiten men ok, låt gå men den här bevakning har ju varit löjlig!!!!!

skriven
#2: Ronny

Som jag sagt tidigare, ni är bara bittra över att ni inte blev bjudna... Hehe

skriven
#3: Therese

Nä jag är också less på allt ihopa, nu få det va slut på uppdatering och repriser kring brudparet. Vill fasiken kunna läsa nått annat nu än, daniels vackra tall till sin underbara vickan, bläka nu e jag less..

Har uppdaterat också som damen begärde...

skriven
#4: Therese

Tal menar jag och inte tall, ha ha men kul blev det

skriven
#5: malinns

jag har positivt läst om chokladkakor och köttgrytor Växel.

skriven
#6: DDD

..varför är man rojalist på 2000-talet?

skriven
#7: malinns

trippel ddd, det kittlar i tanken

skriven

Kommentera inlägget här :