Denna onsdag var det...

rent motigt att bege sej till jobbet. Missförstå mej rätt, jag trivs på mitt jobb men på grund av arbetsplats-träff så skulle jag inte komma hem förrän klockan 19.30. Allt blev så mycket bättre då jag gick ut och satte mej i solen på lunchen. Det var balsam för själen att lyssna på fågelsång medan vintersolen värmde min kind med att måla dit en och annan ny fräken. När jag kom hem såg mr K på Simsons och Family guy medan jag tog hand om tvätten. I morgon är sista arbetsdagen innan även jag ska få vara ledig i fyra dagar. Wow, fyra dagar det känns underbart och två av dem är redan inbokade. På fredag ska vi till Baggård och roa oss hos goda vänner och på lördag ska vi äta gott hos mor och far. Hoppas att jag får min vilja igenom med att även få en eller två dagar i stugan för korvgrillnining och lek i snön men det får framtiden utvisa.

När katten är borta...

så dansar råttorna på bordet. Mr K är i Lycksele med sitt jobb och ska sova över tills i morgon så jag och Maria som är ensamma i huset planerade in en riktig tjej-myskväll tillsammans. Kompisar och långa telefonsamtal förbjöds och vi hyrde filmen: Snuten i varuhuset som vi såg på medan vi frossade på var sitt skrovmål jag med smältost och Maria med orginaldressing som vi köpt på Lilla skafferiet. Törsten släckte vi med en välkyld päronsoda som kylts av Marias egenhändigt skapade ishink av rostfritt stål och iskuber i påsar. Filmen lockade fram en hel del skrattsalvor mellan tuggorna och Maria hade dukat riktigt fint med tända ljus så vi skulle ha det riktigt mysigt. Jag blev mätt och trött och somnade in efter filmen men vaknade efter en stund och vi slötittade på Scrubs.

The mask

I morse vaknade jag av att Emily och Maria fnissade högljutt i badrummet så jag gick nyfiket dit och hittade två Phantom of the Opera. De var vita i ansiktet och det enda man kunde känna igen dem på var ögonen för de hade smort in sej med en ansiktsmask. När de fick syn på mej så gick det bara inte att komma undan. De tyckte att jag skulle prova masken och omringade mej och smorde in mitt ansikte efter konstens alla regler. Efter en liten stund så såg även även jag ut som en vålnad och blev som en i gänget. Fem minuter senare satt vi glänsade, glada och fräsha med en rengjord hud som absorberat bort överflödig olja och öppnat upp porerna. 
Sedan började diskussionen om vilka pizzor vi skulle köpa till middag. Emily och Maria var rörande överrens så de ska dela på en rullkebab utan tomater och lök för de har som inte fattat att den godaste pizzan man kan äta är just en rullkebab men med extra lök. Mr K vill inte rulla ihop sin kebab så han väljer en klassisk kebabpizza med dressing medan Elin och Johan vill frossa på var sin Calzone. När det gäller pizza kan man verkligen säga att smaken är som baken det vill säga delad....