En orm...

har smugit sej in i mitt och makens paradis och det i form av regn och åska. Igår gick vi ned till stranden för att få promenera efter en kluckande atlant. När vi gått i ca 40 minuter tilltog vindarna och vi vände om. i rättans tid visade det sej för när vi i vanlig ordning gled in på Sahara beach för en svalkande eftermidagsöl samt poolbad för att få bort all oönskad sand från kroppen så öppnade sej himlen. Det kom en störtskur utan dess like och en galen spanjor började dansa i regnet och skrek: welcome to Gran Canaria a real paradise!


Efter många om och men så var vi jätteblöta tillbaks på hotell Tamarans torra balkong 516. Det vägrade att sluta regna så jag och maken tog beslutet och köpte hem hämtmat i form av Burger Kings "skrovmål" och åt på rumet. Hur roligt är det att sitta som en blöt hund på en restaurang, NOT!

I natt har jag och maken verkligen fått uppleva hur åska  fungerar på en ö mitt ute i Atlanten. Den har levt rövar´n på ren norrländska. Blixtarna lyste upp natthimlen och mullrandet avtog inte förrän vid fyratiden i morse. Men i morse så åt vi frukost under solsken ute på balkongen. Naturen är verkligen nyckfull.