En orm...

har smugit sej in i mitt och makens paradis och det i form av regn och åska. Igår gick vi ned till stranden för att få promenera efter en kluckande atlant. När vi gått i ca 40 minuter tilltog vindarna och vi vände om. i rättans tid visade det sej för när vi i vanlig ordning gled in på Sahara beach för en svalkande eftermidagsöl samt poolbad för att få bort all oönskad sand från kroppen så öppnade sej himlen. Det kom en störtskur utan dess like och en galen spanjor började dansa i regnet och skrek: welcome to Gran Canaria a real paradise!


Efter många om och men så var vi jätteblöta tillbaks på hotell Tamarans torra balkong 516. Det vägrade att sluta regna så jag och maken tog beslutet och köpte hem hämtmat i form av Burger Kings "skrovmål" och åt på rumet. Hur roligt är det att sitta som en blöt hund på en restaurang, NOT!

I natt har jag och maken verkligen fått uppleva hur åska  fungerar på en ö mitt ute i Atlanten. Den har levt rövar´n på ren norrländska. Blixtarna lyste upp natthimlen och mullrandet avtog inte förrän vid fyratiden i morse. Men i morse så åt vi frukost under solsken ute på balkongen. Naturen är verkligen nyckfull.

 

Ett stort grattis till...

min äldsta juvel dvs. min dotter Elin Sofia Viktoria Nyman Norberg som fyller 20 år idag! Ja, jag vet att hon har många namn men som ni alla vet så ska ju ett kärt barn ha många namn.  Trots min unga ålder som blivande mor så var hon bara så välkommen in i mitt liv. Vad hade jag någonsin gjort eller kunnat gjort om hon inte fanns?

På grund av för tidig födsel så har hon alltid varit lite mindre än andra barn  men hon har aldrig varit mindre envis, kaxig och säker på sin vilja och åsikter snarare tvärt om hon vet exakt vem hon är och vad hon vill.

Just nu i livet så jobbar, jobbar och jobbar Elin när hon inte umgås med sin pojkvän Johan. I övrig njute hon av choklad, lakrits och ja, om jag ska vara ärlig så njuter hon av de flesta godsaker. Hon är otroligt intresserad av skönhet och glamour och njuter till min stora förtjusning lika mycket som jag av SATC.


 

...P.S mamma om du klickar på Elins bild kommer du till hennes blogg... 


Ett stort grattis till den person som förändrat och format mitt liv mest under mina 38 varv runt solen. Ett fyrfaldigt leve till Elin som fyller tjugo år idag hon leve hurra, hurra, hurra, hurra folkets jubel YIIHAAA!

1 vecka kvar...

och frukosten är avklarad. Nu är det bara att pressa, pressa, pressa.

...vår underbara frukost......gårdagens outfit...