Ett stort grattis till...

min äldsta juvel dvs. min dotter Elin Sofia Viktoria Nyman Norberg som fyller 20 år idag! Ja, jag vet att hon har många namn men som ni alla vet så ska ju ett kärt barn ha många namn.  Trots min unga ålder som blivande mor så var hon bara så välkommen in i mitt liv. Vad hade jag någonsin gjort eller kunnat gjort om hon inte fanns?

På grund av för tidig födsel så har hon alltid varit lite mindre än andra barn  men hon har aldrig varit mindre envis, kaxig och säker på sin vilja och åsikter snarare tvärt om hon vet exakt vem hon är och vad hon vill.

Just nu i livet så jobbar, jobbar och jobbar Elin när hon inte umgås med sin pojkvän Johan. I övrig njute hon av choklad, lakrits och ja, om jag ska vara ärlig så njuter hon av de flesta godsaker. Hon är otroligt intresserad av skönhet och glamour och njuter till min stora förtjusning lika mycket som jag av SATC.


 

...P.S mamma om du klickar på Elins bild kommer du till hennes blogg... 


Ett stort grattis till den person som förändrat och format mitt liv mest under mina 38 varv runt solen. Ett fyrfaldigt leve till Elin som fyller tjugo år idag hon leve hurra, hurra, hurra, hurra folkets jubel YIIHAAA!

ellner

haha du skrev allt från min blogg!!!

Om du checkat har jag skrivit ett inlägg om dig också!

veronnes

När jag fyllde 20 hade jag en liten pojke på 6 månader, bodde i en 2:a på böleäng och var mammaledig från Domus. Shajse..känns som igår.Stort grattis Elin. Du e stor nu.

Lina

Fin hon är =)

Grattis till gifteriet =D