Tänka att...

ett telefonsamtal kan göra en så glad. Pappa ringde innan jag skulle på arbetspass nummer två mellan 17 - 20 och informerade att sängarna hade kommit. Alltså kan mr K koppla släpet bak volvon och ta hem sängen redan i morgon. I och för sig så hade han ju kunnat ta hem mor och fars säng först men de sover ju lika gott i stugan så jag tycker att de kan få vänta. Dessutom så plingade det till i min mobil och jag hade fått ett SMS där det stod att de nya  sängkläderna kunde hämtas på Lilla skafferiet efter klocka 16:00 så jag tror att världen "synkat" ihop sej till min fördel. Mamma förlåt men ett omen är ett omen och de ska man inte förringa.

Det var ju synd att inte sängen var på plats när husspekulanterna var och tittade på huset och fick möta ett ekande, tomt sovrum men man kan ju inte få allt hur skulle man då förbli ödmjuk?

...gardinerna ser svarta ut men de ÄR purpurfärgade...


...den vita spegelhyllan och fondväggen som jag är så otroligt förtjust i...

Bilderna gör inte rummet rättvisa och inte gör rummet bilderna  rättvisa men det struntar jag i för i morgon så får jag slutresultat och dessutom provsova i mitt nya sovrum. Å, ni snusktanter där ute som skrockar framför datorn ni misstar er för i morgonkväll är det sängen och inte mannen som har största möjliga prioritet. Fast egentligen så är det ju mr K som har största "prio" för efter att ha legat i så och fått sova så dåligt så bör eller rättare sagt skall han ju ha rätt till att få sova ut ordentligt...

Walk right in...

i min dotters hemliga "walk in closet". Igår fick jag en riktigt glad överraskning när jag fick snilleblixten att skura upp ett rum som inte använts på länge. Jag är ju min mommas barnbarn och anser att ska man bjuda in folk som ska titta på huset så ska det i alla fall vara rent.

Åter till rummet som först var Jens krypin men då han ville flytta ned till nedervåning så gjorde vi det till ett data/gästrum. Inte ens då användes rummet rätt utan blev ett förråd/avställningsyta till flickoarna som alla tre bor på övervåningen. Så när jag stod med skurkäppen i ena handen och skälvde som ett asplöv inför den syn som skulle vänta hade jag aldrig i min vildaste fantasi kunnar räkna ut vad som väntade. Älskade Elin har redan skurat upp rummet och förvandlat det till en walk-in-closet av rang, vilken tjej!

...det första som mötte min förvånade uppsyn...


...spegelhörnan med accecoarer...


...en del av kläderna som hänger på en stång hon byggt och skruvat upp själv...

P.S nog måste detta underbarn vara väldigt lik sin stolta mor :-D
Å,du ett jättetack Elin för att du städat och gjort så fin.

Riktigt retro...

är vårt badrum med toalett på övervåningen. Vi har inte gjort om någonting i det rummet för jag tycker det är så välbevarat och fint. Jag gillar verkligen retrokänslan och tycker att de vita hjärtan som lyser upp lite var stans inte bara söta utan även "piffar" upp hela rummet. Mr K säger att han tycker att tapeterna är lite gammeldags och tjejiga då men jag tror att han tycker bättre om rummet än han vill erkänna för han har då inte "smackat" upp någon ny tapaet och inte proppsat på det heller. Tog några bilder igår efter att jag skurat rummet från golv till tak då vi har spekulanter som som ska titta på huset ikväll. Vad tycker ni tjejer visst är de ganska söta små hjärtan på väggen och med vita handdukkar och smådetaljer så blir det ju bara ett härligt inbjudande med 70-talsfeeling...


 


...där man gör själva aktiviteten...


...spa avdelning a´la seventies...


...ett förråd döljer sej längst in i badrummet...


...den söta hjärterväggen...