Maken har lämnat mej...

för en ny arbetsvecka i Sorseles alldeles egna byhåla Slagnäs. Han är nämligen utleasad av Svevia som testdriver och ska testa bilar genom att sladda, panikbromsa och checka bilars stabilitet efter väg i olika hastigheter osv. Jag kan berätta att maken inte alls är ledsen över sitt nya jobb han roade sej ju med liknande saker som artonåring. Det som tär på de nygifta är att han bor borta på veckorna men det sägs ju att det är nyttigt att sakna tröstar jag mej själv med innan jag kryper ned mellan kalla lakan.

Har efter en rekomendation av veronne haft stegräknarprogrammet Walk mate som bakgrund på min mobil den senaste veckan. Oj, vilken kalldush det har gett då det visat sej att jag går markant färre steg per dag än jag trodde. Mitt daily average är inte mer än 6.802 steg/dag och ett hälsosamt leverne kräver minst 10.000 steg/dag. Nu får jag ångra att jag lyxade på med sås till köttbullarna.

Jag kan i alla fall berätta med lite stolthet att jag med mina nya viktväktartag gått ned 1 kilo den sista veckan. Nu lider jag inte av självförnekelse så jag vet att denna minskning kan bero på vätskebalansen, gårdagens mat eller helt enkelt en nysläppt fis MEN det kan även innebära att jag faktiskt tagit mitt första kliv mot BEACH 2011. Sug på den karamellen ni flickor som brukar joina mej i vassen...