What a...

buissy day jag har haft. Åkte till jobbet klockan sex i morse och när jag kom hem vid tvåtiden kopplade jag hunden för en härlig men frisk promenad. När jag rödrosig kom hem en timma senare satte jag igång med att renbädda i sängarna och tvätta de solkiga sängkläder som nu hänger på tork i tvättstugan. I brist på tid så värmde jag Bullens pilsnerkorv till mej och Maria. Efter maten skulle jag läsa lite och slumrade till men väcktes som tur var av mamma som bjöd över mej till dem att se Halv åtta hos mej. När det slutat så tog jag hunden med mej hem för att åter glida ner mellan lakanen. 

Har känt mej trött hela veckan men i morgon är det äntligen helg så maken, Elin och Emily kommer hem och vi kan ta och ladda upp batterierna inför kommande vecka.

Kommentarer :

#1: veronnes

Klart att man tvättar sängkläderna när karln åkt..snuskigt vore det ju annars..jag menar..med eran honeymooooooon och allt!Nä hopp i säng med en god bok (I rather take a dick yes i would..ha ha minns du filmen??)

skriven
#2: Du vet vem.

Utmanad.

skriven
#3: malinns

Ford Fairlane yeaaaahhh...

Vem kan kan glömma en sådan rolig rulle?P.S minns du vem som spelade polis i den filmen. Ge mej en annan roll på honom...

skriven

Kommentera inlägget här :