En ensam onsdag...

blev det idag. Maken var tvungen att jobba sent och skulle sova på "kvarn" men jag åkte ut till Åkernäs i alla fall. Det var så skönt att komma ut till de ljumma vindarna som trots klockslaget 17.30 var 27 grader i skuggan. Men efter att ha varit ute hela dagen så var jag rätt mättad på sol så satte jag mej på altanen och löste ett korsord medan maten ljummade till i ugnen. Efter middgagen gick jag en långpromend med fågelsång i bakgrunden då telefonen fick slut på ström och jag kopplade in den i datorn för att få lite ström i sej så väckarklockan ska fungera klockan sex i morgon bitti. I skrivandets stund har jag just kommit upp från ett 23-gradigt kvällsdopp och ska lägga huvudet på kudden. Jens  och en kompis till honom har kommit ut med moped för att återupplev fiskelyckan. Hoppas att de kommer hem med riktigt stora firrar även denna gång. G´natt folket!... vackra, vackra Åkernäs i all sin glans under både promenaden och kvällsdoppet ...


Therese

Härliga bilder du ha lagt in..

Att få åka ut till stugan är nått alldelens extra, längtar bara tills vi har bastun klar.

Ha stått stilla bygget lite nu men vi ha sagt att på semestern så få vi göra klart, kommer och bli såå bra!

När har du semester då?

Ett lammkött på Gotland..

Sitter i Visby med en tuborg (hver gang) och lyssnar på sommar i P1 på nätet, det är Timbuktu som pratar..härligt och rogivande på nåt vis..100 tantpoäng, men det bjuder jag på. Jag har tagit paus i bokläsandet, läser Pansarhjärta av Nesbö..han är bra den norrbagen (okej den där jävla Nortug också) Jag har döpt om mig till njutoman, för det är faktiskt det jag sysslar med här nere..nackdelen kan vara rosa. Jag är så jädrans brunrosa att du alldrig sett på maken. Härligt med semester!jag upprepar växels fråga.när går du?Tänk twisted sister.

Give me an:

R-R

A-A

U-U

K-K

..what do your got?

RAUK!

..and what are you gonna do?

RAUK YOU!!Det här skriker jag hela tiden..till Birks förtjusning och Jockes förtret. HA HA..gud så kul va....

..nä men du..hver gang.. SKÅL!

malinns

Therese!

Jag skulle också vilja ha en bastu vid sjön. Oj, det slår mej hur underbara kvällsdopp ni kommer att ha du å Folkesson. Jag jobbar ännu en vecka :-(Lammköttet på Gotland!

Rauk, rauk, rauk jag vrålar med dej om en vecka...

Therese

Synd att vi ha lite äcklig botten men det kommer man väl över hoppas jag!

Trevlig helg!

Blir det utgång i helgen eller håller ni er hemma i stugan?

Vi skiter idet och väntar in noice makers istället!

malinns

Om botten är dålig skaffa en flytbrygga så ni kan dive in...Nej vi håller oss i Åkernäs jag och maken. Igår åt vi sillmiddag mad alla tillbehör som krävs. Vi plockade även fram några skärgårdssnappsar som vi delade på. Tvånget för att få en snaps var en egen komponerad snappsvisa och jag kan lova att vi Olofssons kan bli yrkessnapsskalder för de var lika bra som de rimmade dåligt.Hoppas ni har det bra i Tellis... kommer att kika förbi någon gång under semestern.