Blondinbella...

... here I come! Ikväll blev jag bjuden på moderaternas årsmöte med landgång men jag tackade nej. Agendan var redan fullbukad för att jag sedan länge fått en hårblekning + hårförlängning av min älskade dotter Elin. Resultat blev riktigt bra och nu ser jag ut som Cheer fast blondare och lite trindare uppsyn...

... Vad säger ni flickor, hissa eller dissa? ...

P.S låt inte den röda uppsynen förstöra allt. Solen tar verkligen på nu så jag är rent solsvedd i ansiktet.

Fågel, fisk eller mitt i mellan?

... är något man ofta frågar sej då man ser lite udda saker på de mest oväntade ställen. jag var nere vid älven med Rexa då jag såg en isbit som formats av naturen bredvid en stupränna och de var då frågan poppade upp under min röda kalufs.

Det har varit en bra dag idag. jag slutade tidigt och åkte hem för att avnjuta eftermiddagen på altanen med en god bok. Då komma min mamma och ville hålla mej sällskap och det slutade med att vi tog Meganen till Åkernäs för att titta till vårt sommarparadis.

Oj, vad fint det är där jag kände direkt att jag och maken skulle trivas en och annan helg där med kaminen sprakandes i bakgrunden. Rexa njöt i fulla drag och följde både har- och rävspår runt domänerna. Jag tror hon har saknat stället lika mycket som jag.

Det väder vi haft i veckan har varit rent ljuvligt. Jag njuter av att våren är i antågande och som alla vet så väntar ju sommaren bara runt vårens gröna knut.


... Som sagt, fågel, fisk eller mitt i mellan ...

Maken ha lämnat mej...

för sin sista arbetsvecka i Slagnäs sedan kommer han att vara på Grönan hela tiden. Då ska vi sätta igång med att tapetsera igen de rivna tapeter där fröken Bella vässat sina klor. Sedan är det dags att tvättstugan får sej en genomgång. Ting ska flyttas och hyllor ska byggas. Därför kommer min prioritering resterande av veckan ligga på att bestiga tvättberget. Jag kommer att tvätta, vika, stryka och sortera så det bara är att påbörja abetet så fort maken kommer hem till helgen.


... Ni ser att jag är redo att ta upp kampen mot alla sorters fläckar ...

P.S Idag var det dags att väga sej igen och jag har trots att jag har kalasat i helgen gått ned 1,1 kilo.

Det tar ej sa mordbrännaren!