Denna semesterdag...

började med ett glas brusvitaminer vid sextiden. Har börjat med det sedan jag blev förkyld i början på hösten och jag tror att det har hjälp till med att bryta ned bakterierna i kroppen. Tron kan ju försätta berg så varför inte mina bacilusker... 

När vitaminerna var intagna och tänderna borstade så åkte vi och hämtade Jens hos sin mor och påbörjade resan mot Umeå. Vi fick göra en liten avstickare till Vännäs för att hämta Maria som sovit hos en kompis. strax efter åtta så klev vi in på Umeå polisstation. Där vart vi sittandes i ett bra tag innan vi blev betjänade men det gjorde inget. Trettio minuter och åttahundra kronor senare stegade vi ut.På hemvägen stannade vi till vid Statoil för dagen frukost som inte vart den nyttigaste av frukostar dvs kaffe med chokladmuffins. Medan vi åt så ramlade det in en Bjurholmsare och jag insåg att det ska vara på Statoil i Umeå man stöter på en annan frukostsugen Bjuris.

Proppmätta skjutsade vi Maria till Lilja och Jens till Castor innan vi parkerade vid Byhålas ICA och inhandlade utskuren biff till kvällens middag. Nu är klockan halv två och det känns som om det vore kväll. En trevlig dag där vi fått rå om våra barn lite extra eftersom vi lånat dem från skolans värld.

Stress...

Tror du att vi kan äta vid skrivbordet så kan jag öppna posten samtidigt? Sedan kanske vi kan fortsätta prata i köket för jag har inte plockat ut ur diskmaskinen och innan jag går och lägger mej måste jag hänga en tvätt. Kanske skulle vi vara mjuka mot varandra för annars kommmer vi aldrig att ha det där perfekta äktenskapet.

Rexa jag vet att du har väntat på mej hela dagen men jag orkar inte gå ut och gå med dej just nu. Jag är så trött att jag trodde jag skulle somna då jag körde hem. Vet inte hur jag ska göra allting och jag har inte svar på allting heller. Vad ska vi äta förresten. Köpte du mjölk och hundmat? Jag älskar dej. Tycker du att jag är tråkig som vill gå och lägga mej så fort barnen gått och lagt sej?

Tvättstugan

Kvällen har inte varit mer händelserika än vad min tvättstuga kan erbjuda. Men då det blåste som det gjorde idag så såg jag min chans att komma ikapp ...