Min torsdag i Playa del Ingles

 

 

Idag vaknade jag åtta och kände hur otroligt mycket jag saknade mina barn så jag gick till receptionen och loggade in på deras dator för att kunna spanade in på deras facebookar.

 

 

 

När jag kom tillbaks var maken vaken och vi gick till Spar för att handla lite yoghurt och vatten till frukosten som intogs på terrass 123.

 

 

Insmorda promenerade vi sedan via Los Arcos till stora, vita Riu, ned till strandpromenaden som vi fick lämna efter någon kilometer då det började blåsa så att sanden rent piskade oss i ansiktet.

 

 

 

Gick upp genom staden till vi hamnade på Yumbo centers Old Londo där vi inmundigade varsin Döner kebab. Mätta och belåtna gick vi vidare till Mackers för att vila fötterna och nu ligger vi på var sin solbrits på Rebecca Park 123.

 

 
Vi har inte bestamt oss for vart vi vill dinera ikvall men vi kommer nog inte att bli besvikna for vi vet var den basta maten finns...
 
 
.......... God torsdag mina vanner ...........
Taggar: doner kebab, el carreton, facebook, grill, los arcos, mackers bar, playa del ingles, promenad, rebecca park, riu, saknad, solbrits, sparka, strandpromenaden, terassen;

Ett fyrfaldigt leve för Elin och Maria!

 som fyllt år medan vi varit borta. Maria den 22 november och Elin idag den 28 november.Trots att vi firat av er tidigare krävs ett fyrfaldigt leve här på bloggen. Hipp, hipp hurra, hurra, hurra, hurra. Folkets jubel yiihaaa!
Taggar: celebration, folkets, grattis, hurra, jubel;

Idag var jag ovan regnbågen

Idag packade jag och maken in oss i en hyrbil med handdukar, badkläder, vatten och karta för att bege oss mot nya, oväntade äventyr på Gran Canaria.

Vi åkte tvärs igenom ön och började med att åka uppför berget och befinna oss ovan regnbågen för att korsa Fagadalen för att svänga av vid Roque Nublo. Luncha i Candelilla och svänga av mot Mogan för att glida genom Puerto Rico hem till Playa del Ingles.

... berget vi bilade igenom ...
 
...ovan regnmolnen över Fatagadalen ...
 
... luncade i La Candelillas bar ...
 
 
... vattenfall i Fatagadalen ...
 
... vy mot Playa del Ingles ...
Taggar: biltur, candelilla, fatagadalen, gran canaria, mogan, playa del ingles, puerto rico, rogue nublo, vattenfall;