Min torsdag i Playa del Ingles

 

 

Idag vaknade jag åtta och kände hur otroligt mycket jag saknade mina barn så jag gick till receptionen och loggade in på deras dator för att kunna spanade in på deras facebookar.

 

 

 

När jag kom tillbaks var maken vaken och vi gick till Spar för att handla lite yoghurt och vatten till frukosten som intogs på terrass 123.

 

 

Insmorda promenerade vi sedan via Los Arcos till stora, vita Riu, ned till strandpromenaden som vi fick lämna efter någon kilometer då det började blåsa så att sanden rent piskade oss i ansiktet.

 

 

 

Gick upp genom staden till vi hamnade på Yumbo centers Old Londo där vi inmundigade varsin Döner kebab. Mätta och belåtna gick vi vidare till Mackers för att vila fötterna och nu ligger vi på var sin solbrits på Rebecca Park 123.

 

 
Vi har inte bestamt oss for vart vi vill dinera ikvall men vi kommer nog inte att bli besvikna for vi vet var den basta maten finns...
 
 
.......... God torsdag mina vanner ...........
doner kebab - el carreton - facebook - grill - los arcos - mackers bar - playa del ingles - promenad - rebecca park - riu - saknad - solbrits - sparka - strandpromenaden - terassen