Sex livsviktiga råd i dessa förkylningstider

1. Kärlek
Nu till alla snuskarslen som trodde att jag menade erotik: NEJ, NEJ och åter NEJ! Tänk efter v,em vill hångla när näsan är tät av snor och man måste andas genom munnen och emellanåt hostar upp slemklumpar? Framförallt, VEM skulle vilja hångla med en? Jag avsåg någon som finns i närheten och bryr sig om mig, tycker synd om mej och förstår att jag verkligen är döende och fixar fram lite lektyr, korsord och dåliga romantiska komedier som han själv inte vill se.

2. Whisky
.
Jag har mina favoriter men gurglar allt som erbjuds trots att det river som eld i min redan sargade hals.

3. Kycklingsoppa/Judiskt penicillin:
Kan jag utrycka mej tydligare än att världens mammor har haft rätt hela tiden? Så det blir en del tallrikar nudelsoppa av Samyang Ramens nudlar med kycklingsmak. Jag vet att det inte är riktigt rätt soppa men det är det närmasta jag kommer då jag inte orkar stå vid spisen.

4. Kurer
Det finns otaliga kurer men makens dekokt på mjölk som fått sjuda med hackad gul och vit lök är en utav de bättre. Måste varna för att den är riktigt illasmakande och munnen smakar *** långt efter man druckit den. Men bra medicin ska ju vara lika dålig som den kurerar.

5. Cocillana.
Min personliga erfarenheter av cocillana är att det är ett rusgivande medel. Cock-i- länden ha ha ha! Ja, jag vet att det var min otroligt låga humor som tog överhanden i skrivandets stund. Men låt er inte luras av det humoristiska namnet för det är en grymt bra hostmedicin.

6. Avstå:
Vitt vin, ruset kommer inte att bedöva smärtorna i halsen och ja, avstå även champagne hur dyr den än är för bubblorna kommer att kännas som salt på såren i halsen. Ni som fortfarande är rökare rökverk gör faktiskt inte någon nytta inom detta sjuka ämne heller.
Taggar: eld, korsord, kur, kärlek, lektyr, sargad, sex, vindar;

Under isen ...

... är ett milt uttryck för hur jag har känt mej den här veckan. Sanningen är att jag har varit helt däckad av en ilvillig förkylning som tagit över mej totalt. Var ett tag inne på att tillkalla en exorsist men hade inget nummer till en lämplig präst och orkade helt enkelt inte googla.
 
Som tur är så har jag underbara döttrar som bullat upp sängen med kuddar så jag har fått den optimala liggställningen och köpt hostmedicin mot hostan. Vad gjorde jag utan dessa guldgryn???
Taggar: döttrar, exorsist, googla, hosta, hostmedicin, isen, kuddar, kylning, präst, underbara;

Hösten knackar på

Plötsligt märker jag att hösten knackar på dörrenr. Jag glömde mina sandaler ute på altanbron över natten och när jag skulle ta på mej dem i morse var de de våta och kalla. Det är bara att inse fakta, det är dags för en ny årstid.
Taggar: höst;