Värmande och rogivande

Sitter nere vid sjön och njuter av en eld som lika värmande som rogivande. Vad är det med öppen eld som gör att man kan sitta och stirra på den i timmar? Den fungerar tydligen som en ljugarbänk också för man får höra den ena historian efter den andra. Trevligt, trevligt jag önskar er alla en lika trevlig lördagskväll.
Taggar: brasa, eld, ljugarbänk, lördagskväll, rogivande, sjö, solnedgång, värmande;

Kvällsljus

 Nu är det dags att ta fram våra solcellslampor för att lysa upp i höstmörkret. Men fortfarande har vi de där speciella höstkvällarna då allt ser ut att vara dränkt i guld, det är rent magiskt.
 
 
Taggar: höst, kväll, kvällsljus, lampor, solcell;

C-Vitamin Is da shit!

 
 
Det känns som om förkylningen äntligen håller på att ge med sej. Men så var jag till affärn igår och köpte en massa C-vitaminer i form av apelsin, citron och lime som jag mixar och dricker tre gånger om dagen. Om ni inte visste det så är C-vitamin bra för immunförsvar, motverkar förkylning och infektion samt fungerar antiinflammatorisk så nu ska jag väl ändå hålla bakterierna stången resten av hösten.
Taggar: antiinflammatoriskt, apelsin, bakterier, c-vitamin, citron, drink, förkylning, glas, immunförsvar, infektion, lime, medicin;