Fredagsfrulle

P4 i bakgrunden, rostade mackor med goudaost, the, juice (con pulpa) och VK. Dagen har börjat och ikväll kommer maken hem därav Homermuggen. Vill bygga upp stämningen av att ha honom hemma.
Taggar: Homer, P4, Simpson, VK, fredagslunch, frukost, frulle, juise;

Rosa flower power

Mitt torkrum i tvättstugan är helt målad i rosa och då menar jag inte vilken rosa ton som helst utan riktigt bimborosa. Även taket är målat rosa och fönstret är igenklistrat med små söta sjuttiotalsblommor. När jag hänger tvätt brukar jag ibland fundera över hur hon tänkte min kära mor när hon valde kulören och satte upp blommorna. Var det för att hon var inspirerad av sjuttiotalet och ville göra lite rosa flower power eller valde hon färgen och blommorna för att hon visste hur många timmar hon skulle tillbringa med att hänga tvätt i det rummet. Jag tror på det senare alternativet för ska man tillbringa så mycket tid i ett rum är det ju trevligare att göra det i glada toner och ge känslan av att sväva som på moln istället för att ge det en klassiskt tråkig ton som torkrum i vanliga fall brukar ha.
 
Nä, istället för att sitta och spekulera så kanske jag skulle komma ihåg att fråga mamma när jag träffar henne när hon kommer hem från Gran Canaria.
Taggar: Gran Canaria, bimbo, blommor, flower power, kulör, mamma, moln, mor, rosa, sjuttiotal, sväva, toner, toning, torkrum, tvätt, tvättstugan;

Snacka om sängkammarblick

Det är trevligt att vakna på morgonen och möta Rexas sängkammarblick.
Taggar: Rexa, hund, morgon, sängkammarblick, vakna;