Har blivit testagrammare

 

Vad är då Testagram?
Jo, Testagram är en prenumerationstjänst som varje månad låter dig upptäcka mellan 5 till 10  utvalda nylanserade kvalitetsprodukter i lugn och ro i ditt eget hem.

Produkterna, som finns i dagligvaruhandeln, kommer från de starkaste och mest attraktiva varumärkena och varje Testagram-box kommer successivt att anpassas efter den personliga profil som man anmält in. Som prenumerant betalar du enbart fraktkostnaden och du kan när som helst pausa eller avsluta din prenumeration utan uppsägningstid.

Nu väntar jag med spänning på mitt paket.

Taggar: Testagram, kvalitetsprodukter, månad, nylanserade, paket, prenumerationstjänst, testagram-box, upptäcka, varumärken;

Påbörjad operation ...

 
Ställde mej på vågen i morse och fick bildligt talat en käftsmäll. Av de 17 kilon som jag gick ned i fjol så har jag gått upp 10 igen. Nä, det här går bara inte så nu nu får det vara slut på matslarv och latmansfasoner. Operation: "Fettsanering" har påbörjats med en biltur till Åkernäs och en långpromenad med Rexa på Storarmsjön.
 
Man behöver inte lida pin för att bli fin utan ska det göras kan det lika gärna göras med något man tycker om att göra ... to be continued
Taggar: Rexa, Storarmsjö, fettsanering, käftsmäll, långpromenad, operation, Åkernäs;

Enough is enough!

 
Usch, vad det kommer snö. Jag ser bara hur snötäcket växer timma för timma och jag har ingen lust att ta fram snöstyraren.  Nä, jag tror banne mej att jag väntar tills det slutat snöa fast om jag ska tro på mammas kunskaper i att spå i väder så kommer det att snöa i sex veckor framöver och då måste jag nog leasa en traktor. Nä, enough is enough nu får Kung Bore faktiskt ta och ge sej för det är hög tid att han börjar flirta in sej hos underbara vårgudinnan Flora.
Taggar: Kung Bore, enough, flirta, snö, snöstyrare, snötäcke, vårgudinna;