Home sweet home

 
Nu har vi avslutat den här sommaren med att flytta hem efter att ha bott i stugan i 2,5 månad. Jag måste erkänna att det känns konstigt och vemodigt att lämna skogen för att bo tätbebyggt. Om man nu kan kalla att bo i Bjurholm, Sveriges minsta kommun för att bo tätbebyggt. Nja, jag skulle inte vilja gå så långt men det känns i alla fall nästan så och jag märker att jag vant mej vid att bo lite enklare och tycker att små saker känns som lyx.
 
Jag tycker faktiskt att det känns som om jag bor i ett slott. Vi har så många våningar, rum och ytor att röra oss på utan att ens behöva gå utomhus. Bara en sådan sak som att kunna vrida på kranen och ta drickesvatten direkt ur kranen då jag är törstig. Å, internet en sådan lycka. I stugan kan man ta en liten dans till reklammusiken på teven medan man väntar på att en enda sida laddar upp. Nu kan jag öppna flera flikar samtidigt och sidorna jag söker bara "poppar" upp utan att datorn "skär ihop". 
 
Men trots alla finesser så saknar jag redan "stuglivet", sjön och den stressfria miljön. Så, det blir nog till att åka ut på helgerna och njuta in den vackra hösten på den vackraste av platser då vi är lediga.
hemma - home - lyx - stugliv - sweet