Göra-alla-tråkiga-måsten-dag

 
Ja, idag vart det till att lämna detta sommarparadis för en sådan där göra-alla-tråkiga-måsten-dag. En sådan dag då jag måste se till så att allt är som det ska där hemma, sortera post samt vattna både avlopp och blommor. Som tur var så följde mamma med och vi avslutade dagen med att göra något roligt som att hälsa på hos momma där vi lätt surrade bort en timma samt gick på loppis och fyndade.
Taggar: Rexa, loppis, momma, måste, sommarparadis, stugan, Åkernäs;

Underbara sommarkväll

 
Efter regnet så blev det en underbar sommarkväll så jag gick ned till bryggan och har suttit en stund och njutit av en vacker solnedgång medan jag "tjuvlyssnat" lite på ungdomarna och maken som är ute och fiskar på sjön (om de bara visste att allt som sägs hörs ordagrant) mediterat och slagit ihjäl en eller två mygg. Känner att jag kommit till ro så jag ska ta en bok och avsluta den här torsdagen med att läsa mej till sömns så jag är pigg i morgon för man vet aldrig vad morgondagen bär med sej...
Taggar: Storarmsjö, kvällssol, sjö, solnedgång, sommarkväll, tjuvlyssnat, Åkernäs;

Vädret till trots

 
Maken och Johan trotsade regnet och tog med sej hundarna på flytbryggan för en fisketur på Storarmsjön. Jag, föräldrarna, och Elin håller oss inne i stugan och njuter framför brasan medan vi förbereder kvällens middag.
Taggar: Storarmsjö, flytbrygga, fågel, sjö, Åkernäs;