Sommarens high!

 
Sommaren är nu bevisligen slut för jag har flyttat hem från Åkernäs och har börjat städa in mej i min blåa villa på grönan. Jag blir alltid lika förvånad över hur fort sommaren kommer, går och tar förväl med gulnande löv på våra träd. Fast om jag tänker efter så har jag ju faktiskt hunnit med en hel del och ska summera sommarens high!
 
DÖTTRARNA
All den tid som jag fått med mina barn den här sommaren. De har verkligen bytt av varandra så jag inte behövt vara ensam i sommar då maken jobbat i Bollnäs. Det har varit allt ifrån beachparty på Storholmen till möbelrenovering, sjöäventyr med flytbryggan och förtroliga nattsamtal. 
 
RUTINERNA
Att jag kommit igång med träning och motion och skapat nya träningsrutiner. Hoppas bara att jag fortsätter med de trevliga kvällspromenaderna som under sommaren blivit ett BEGÄR istället för ett MÅSTA.
 
PLANKAN
Jag vet att jag redan nämnt träningsrutiner men jag kan ändå inte låta bli att ge plankan en egen rubrik för jag trodde ju inte att jag skulle klara utmaningen på 4 minuter men lyckades under sommaren stå i hela 05:07,56 minuter.
 
SJÖTURER
Alla underbara turer på sjön om de så var med båten, ekan eller flytbryggan, tror banne mej jag är född till att leva ett "HuckleberryFinnsLiv"
 
TABU
De nakna nattdoppen upplyst av månskenet där jag jag flytandes låg och betraktade stjärnhimlen ovanför.
 
THE RING
Att åka ring var en riktigt rolig upplevelse trots att den hårda sjöytan gav mej en riktigt "spanking" och jag hade svårt att sitta i tre dagar efterråt.
 
UNDFÄGNAD
Ja, vad vore sommaren utan alla dessa trevliga middagar med god mat och trevligt sällskap.  I morgon blir det den höstliga invägningen och jag ska erkänna att jag är rätt gruvsam inför vad vågen kommer att spotta upp för siffror.
döttrarna - high - plankan - ring - rutiner - sjöturer - tabu - undfägnad