Det blir nog lite firande ...

 
Även om jag och maken har avbokat nyårsafton i år på grund av sjukdom så känner vi ändå att vi måste fira av 2016 på något sätt. Så medan jag håller på att knåpa ihop mina nyårslöften för 2017 håller maken på att förbereda oxfilé som han tänker servera på bästa sätt dvs. rare till mej och medium/well done till sej själv.
   
 
Sedan ska vi myspysa tillsammans i stearinljusets sken fram till tolvslaget då vi som sej bör ska skåla in 2017 med ett gott bubbel.
 
... Ja, jag vet att bilden är från i somras men tycker att den är så förföriskt lockande .... 
Taggar: bubbel, medium, nyår, nyårsafton, nyårslöften, oxfile, rare, skumpa, skål, well done;

Avbokar nyårsafton ...

 
Nää, det finns inget annat att göra än att avboka nyårsafton efter att ha legat med feber i tre dagar. Istället ska jag och maken ligga under varsin filt med varsin hund och snörvla oss genom nyårskvällen med att halvsova oss igenom tevetablån. Er andra önkskar jag verkligen en trevlig nyårskväll och ett riktigt gott nytt år ...
Taggar: avbokning, feber, nyår, sjuk;

En dag senare

Den här julledigheten hade jag definitivt inte tänkt tillbringa i sjuksängen. Nej, jag hade ju tänkt tossa runt hemma i mysdressen, ta  med hundarna (och maken) till stugan, åka in till Umeå och för första gången shoppa lös på Avion men istället får maken ta hundpromenaderna utan mej. Redan i måndags kände jag att det var någonting skumt i kroppen och på natten grep febern sina heta klor i mej. Så tisdagen tillbringade jag sovandes. Klev inte upp förren på eftermiddagen och där sov jag vidare i soffan tills jag gick tillbaka till sängen igen. Har ont i kroppen nå djuvulusiskt och känner mej helt slut, vad gjorde jag utan ifenin, apelsinjuice och canal digital GO?
Taggar: djävulusiskt, feber, sjuk, sjuksäng, sov;