She´s back!

 
Rexa är ju helt otrolig. I måndags gjorde hon en stor operation där de skar upp hela magen och plockade bort tumörer och tre juver. Resten av veckan så har maken skött henne om dagarna och jag har sovit med henne och sett till att hon inte slickat och rivit upp såret på nätterna. Hon har varit drogad, förvirrad och varit som en helt annan hund men idag när maken kom och hämtade mej efter jobbet så var hon till min förvåning med i bilen. Maken berättade att hon varit med honom hela dagen så han hade lyft in henne i bilen och låtit henne följa med och hämta mej som vanligt. Sedan har hon troget följt mej genom hela kvällen och jag har låtit henne göra det. Det är klart att det har gått sakta och försiktigt men det gör mej så glad för det visar att hon har kämparglöden och det känns verkligen som om she´s back!
 
... P.S bilden är tagen medan jag skrev detta inlägg så ni kan ju själva se hur mycket Rexa som är tillbaka ...
Taggar: Rexa, hundägare, husse, kämparglöd, matte;

Skiftgång

 
Det är skiftgång här hemma nu. Maken sköter dagspasset med tvätt, omläggning och medicinering ...
 
 
... medan jag tar kvällspasset och ser till att natten fungerar bra och sover med Rexa.
Taggar: Rexa, husse, matte, skiftgång, skötsel;

Slagen hjältinna

 
Rexas operation är gjord och den har gått bra. Eftersom tumörerna satt längst bak har de tagit bort de tre nedre juverdelarna på vänster sida. Det är ett rejält ingrepp och veterinären har sagt att läkningsproceduren kommer att vara väldigt smärtsam. Just nu har maken lagt henne i gästrummet (hennes rum)

och sover med hjälp av medicinering. I

 kväll har jag tänkt bädda upp en bädd på golvet och sova där med henne eftersom jag vet att hon alltid vill sova bredvid mej och är rädd att hon ska få för sej att hoppa upp i sängen och sträcker sönder såret ifall jag inte ligger bredvid.

 

 

 

 

 

 

 


 
Taggar: Rexa, hjältinna, juvercancer, operation;