En dag i turens tecken

 
Började dagen med en biltur in till Bjurholm för att proviantera. När jag väl var där så insåg jag att jag inte varit i Bjurholm på nästan fyra veckor så jag körde runt en stund bara för att se så att min by är som den ska va.
 
 
När jag kom hem från Bjurholm så tog jag med mej pappa och Rexa på en båttur runt Storarmsjön. Väl ute på sjön kom vi på att vi skulle åka till Herr Enström för att se om han fått till cementringen han fått till en grillplats men han var inte hemma. Nåja, vi fick i alla fall en härling långtur på sjön.
 
 
Medan jag och pappa var på sjön så var det mammas tur att laga mat och hon hade blivit inspirerad av Hemmets Journals recepttips om att göra "middagen i samma form" (nr 31) och har jobbat ihop fin fläskfilé som vi ska äta ute på altanen om en liten stund.
 
 
Efter maten kopplas hundarna för en kvällstur upp till Åkernäs innan teven tar över och det blir Ernst tur. Ja, sannerligen har det blivit en hel del turer idag.
Storarmsjö - biltur - båttur - fläskfile - kvällstur - promenad - tur - Åkernäs
Anonym

Vilken härlig dag.
Kram till er allihop från Värmdö som längtar efter lite regn

Svar: Ja, Anneli det var härligt här har det regnat friskt på nätterna så jag får väl önska er lite nattregn och sol på dagen.
Malin Olofsson

Anonym

Bra bild på pappsen

Svar: Ja, han trivs på sjön vi har tagit flera turer och han har faktiskt badat i sjön det händer inte alla år ;-)
Malin Olofsson