Äntligen här ...

 
Ja, nu har jag äntligen fått hem mina 3 kuponger för att kunna lösa ut Rynkeby Fruit Drinks av Buzzador. Jag har nämligen fått i uppdrag att få äran att smaka denna uppfriskande fruktdryck som finns i tre smaker – Päron, Fläderblom och Granatäpple. 
 
Det ska bli riktigt intressant att få provsmaka dessa drycker som är framtagna speciellt för att passa bra till både stora som små och för att kunna drickas vid flera olika tillfällen. Fördelarna med dessa drycker är många, de kan drickas till både vardags och fest, har lång hållbarhet och kan förvaras i rumstemperatur.
 
Hoppas bara att de nu smakar gott också!
 
Taggar: Buzzador, Rynkeby, Rynkebyfruitdrinkbuzz, fruktdrink, kupong;

Vi som vägrar att ge upp ...

 
 
Jag och maken tyckte att det var så tråkigt att åka hem från stugan i måndags så vi beslutade oss för att stanna en vecka till. Vi har ju bara 17 kilometer in till Bjurholm så det är ingen sak att pendla. Det gör ingenting att det blir tidiga mornar (i morse klev vi upp fem) eftersom det är så underbart att komma hem efter jobbet och tända några ljus och njuta av kaminens sprakande och värmande lågor.
Taggar: eld, kamin, lågor, stugliv;

Utan pistolhot

 
Idag är det dags för efterkontroll av "gaddoperationen" som jag gjorde för någon månad sedan. Ni som nu är snälla och tycker synd om mej för att ni tror att jag har legat i enorma ångestattacker och ältat om döden, tandlösa käftar och hjärtklappninar kan sluta med det.
 
Jag vet inte vad som har hänt men jag har sovit som en gud hela natten och inte haft den minsta tendens till ångest. Jag tror att det beror på att jag var hos tandläkaren förra måndagen och hon sa att det såg ut att ha läkt ihop bra och gick igenom utan anmärkning. För  första gången i mitt liv kändes det som om jag faktiskt skulle kunna tänka mej att gå till tandläkaren igen UTAN pistolhot.
Taggar: pistolhot, tandläkaren, tandläkarskräck, ältande, ångst;