Ett gott omen

 
Det är alltid i början av april som mina tankar om viktminskning vaknar till liv och 2017 är inget undantag. Det som skiljer det här året från de andra är att jag gjort en "kick off" genom att slänga ut den gamla vågen som jag aldrig kommit sams med och helt sonika köpt en ny. 
 
Det började med att jag stod och tittade på olika vågar och fann en som jag fastnade för. Den var enkel, lättrengjord och utan en massa knappar och finesser som jag ändå aldrig kommer att använda och prislappen lyste röd. När jag sedan kom till kassan och skulle betala så visade sej att jag skulle betala ytterligare 200 kronor mindre eftersom det var kampanj just på den vågen och jag såg det som ett klockrent tecken på att den här vågen och jag kommer att bli riktigt bra vänner. 
 
Har inte ens kommit ut ur butiken med den nya vågen och siffrorna har redan börjat dala. Ja, om inte det är ett OMEN då vet inte jag.
Taggar: bech, kick off, omen, vikt, våg;

Kommentarer :

#1: Marcin Gronek

Att en så liten förändring för med sig så mycket positivt. Fina bilder längs upp på din sida, foton säger ju så mycket om en blogg man läser. Hoppas du får många fina dagar med goväder att promenera i framöver.

Svar: Ja ibland är det det lilla som gör det. Bilderna är från mitt sommarparadis
mainns

skriven

Kommentera inlägget här :