O, vad en gumma kan gno

 
I morse när jag vaknade började jag direkt efter frukosten med att tömma den här bardisken för att maken ska kunna riva bort den innan köksrenoveringen. Den ser inte mycket ut för världen men låt inte skenet bedra. Jag har själv svårt att förstå hur mycket jag har lyckats fylla i dessa lådor och skåp.
 
 
Det är bra att maken lyssnar till sin kloka fru och faktiskt gör som hon säger ibland. Igår när maken gick runt och funderade på vart vi skulle placera alla grejer från skåpen och lådorna vi tömmer så sa jag :
 
När du ändå ska till Umeå varför inte köpa ett vitrinskåp för vi behöver ju ett efter renoveringen?
 
Maken som gick runt, runt stannade mitt i ett kliv, lade huvudet lite på sned och tittade upp i taket och jag kunde riktigt se hur han funderade. Efter en stund nickade han sakta några gånger och gick utan att säga ett enda ord och klädde på sej. Senare under dagen kom ett sms med en bild på ett vitrinskåp och han undrade om han kunde köpa det och jag gav honom tummen upp. Å, tur var väl det för nu när jag tömt bardisken och fyllt vitrinskåpet med det jag tänker behålla samt sorterat bort lådvis med saker som jag inte förstår varför jag sparat behöver jag inte leva i ett kaos kommande veckan när arbetet avstannar då maken jobbar borta på veckorna.
Taggar: bardisk, gumma, köksrenovering, maken, vitrinskåp;

Kommentarer :

#1: Anonym

Snyggt skåp.
Spännande med nytt kök🙄

Svar: Tack. Ja skåpet var fint och spänningen är på topp innan man vet hur det kommer att bli.
mainns

skriven

Kommentera inlägget här :