Oroligt mattehjärta

 
I söndags följde Rexa med maken då han åkte ned till  Bollnäs. Jag vet att jag är självisk men tycker att det är jobbigt att hon åker iväg men så har hon ju varit min trogna följeslagare i över tio år. Missförstå mej rätt för jag unnar verkligen maken hennes sällskap och jag vet att hon tycker om att få följa med. Så ni kan ju bara ana hur det kändes i mattehjärtat då maken meddelade att han hade fått åka in med henne till veterinären eftersom hon fått dålig balans och lutade med huvudet åt höger. De undersökte henne och trodde/hoppades att det skulle vara öroninflammation då de hittade bakterier i hennes högra öra som svällt igen. Nu blir det medicinering och örontvätt för henne i tio dagar och jag skulle ge vad som helst för att få ligga bredvid henne inatt för att se till så att hon har det bra men får sätta min lit till maken.
 
Taggar: Rexa, Veterinären, matte, mattehjärta, oro, örininflammation;

Kommentarer :

#1: Anonym

Men..... hoppas att det går över. Vad orolig Krister måste ha blivit.Tur att han for till veterinären direkt. Tror du hon har ont, örstygn?
Hopps att DU kan sova inatt och inte ligger och oroar dig. Jag vet ju hur du är, hjärtat.
D.M.

Svar: Ja, han har hållit ett vakande öga över henne. Själv så gick jag runt och oroade mej här hemma. Det känns så tungt att hon inte är med mej när hon är dålig för jag vet ju hur nära hon vill vara men maken har henne intill sej hela tiden. Läget är inte förändrat nu på morgonen men vi får ge mediinen någon dag till annars åker han in med henne till veterinären igen.
mainns

skriven
#2: Anneli

Stackars Rexa

Svar: Ja, fast hon mår riktigt bra nu. ska bli skönt att få hem henne.
mainns

skriven

Kommentera inlägget här :