Överallt men ingenstans

 
Idag har jag varit överallt men ändå ingenstans. Det började med att jag efter ett tidigt arbetspass packade in mej och Axa i bilen och handlade all mat vi två kan tänkas äta den här veckan. Efter att allt praktiskt gjorts kände jag lite abstinens efter mormors Jillhjärta (ja Elin med) så vi styrde pedalerna mot lite kvalitetstid. Väl framma så var Elin i full färd att göra sej iordning för en tripp till Vännes men jag fick hålla lilla Jill som var på ett strålande humör. Oj, så stor hon har blivit på kort tid.
 
 
Nåja, Axa och jag är inte de som ger upp i första taget. Nu såg vi vår chans att få "tanka in" min mellersta dotter som på sista tiden haft fullt upp med att föda upp valpar. Men då vi kom dit var hon i full färd med att göra sej i ordning för ett sent arbetspass. Men jag fick i alla fall en snabb glimt av valparna och se hur fint de har gjort nere i källaren.
 
 
Då ingen verkar ha tid för oss idag så får vi allt se till att roa os själva. Axa ligger helnöjd och gnager på ett ben och jag ska umgås med några riktigt gamla vänner. Darrel, Pony Boy, Soda Pop, Steve, Tim och Two Bit. Ja, det blir till att streama några avsnitt av The Outsiders. Jag vet att det kan se ut som tantsnusk men det är en trevlig teveserie som jag brukade titta på då mina flickor var små.
Taggar: Jill, Jillhjärtat, Pony Boy, Roxie, Soda Pop, Stella, outsiders, valpar;

Kommentarer :

#1: Anonym

Du får väl trilla dig ner mot Nordmaling nå... Så kan vi ju fika nå gott eller nå sånt.

Svar: Kanske inte skulle vara så dumt med en tur till Nordmaling
mainns

skriven

Kommentera inlägget här :