Feelgoodlördag

 
Den här lördagen passar jag på att ta ledigt från allt "jobb" och bara gör det jag känner för. Givetvis var ju prio nummer ett att få träffa Jillhjärtat eftersom jag har haft så fullt upp med annat på slutet så maken och jag åkte dit lagomt för att få ge henne lunch och slänga några ord med Elin och Johan. Åh, hon är en sådan källa till lycka detta lilla wonderchild.
 
I skrivandets stund sitter jag vid köksön med spotify i bakgrunden och ser på när maken skruvar ihop det nya vitrinskåpet. Har inte  ett dugg dåligt samvete för att jag sitter och ser på medan han jobbar för jag kommer att laga en riktig go´middag med en touch of malinns. Ja, det kommer att bli riktigt, riktigt bra!
Taggar: Jill, Jillhjärtat, lunch;

Invigning ...

 
Ikväll har vi invigt det nya köket med bubbel, pasta och Ernst röda med druvor från Toscana. Jag måste ju få lyxa till det då jag bara sovit fyra timmar per natt den senaste vecka på grund av köket. Men ikväll har maken fått jobba  medan jag själv bara suttit på en barstol vid den nya köksön och fått invigningsmiddagen serverad.
 
"Om druvorna, solen
och jorden vore
instrument är vinet
musiken som uppstår" 
- Ernst Kirchsteiger -
Taggar: Kirchsteigers, bubbel, ernst, gomat´n, guldkant, kök, lyx, maken;

malinns kök

 
Ja, nu börjar jag äntligen se ljuset i tunneln då det gäller mitt "nya" kök. Alla köksattiraljer har fått sin plats och det är bara de två sista lådorna och lådinsatserna som saknas innan jag kan börja forma köksmiljön med nya lampor, pallar, tyger och prylar så att jag får det som jag vill ha det, ett lugn och trivsamt centrum i mitt hem.
Taggar: Köksbyte, kök, köksenovering, köksluckan;