Välbehövlig paus

 
Det var verligen lika skön som välbehövt för Fru Olofsson att ta en paus ifrån kökskaoset och åka ut till lugnet i stugan och få en rofylld helg. Under senaste veckan har jag fått det ena utbrottet efter det andra och maken som bara tycker att jag är negativ är klok och håller sej undan så gott han kan. Fast efter den här helgen har jag fått honom att förstå vad det är jag INTE är nöjd mej och det bästa av allt: han håller med! 
 
Vart så otroligt glad när allt bara föll på plats att jag tänkte att nu är turen på min sida så jag lade en väluttänkt rad på travet. Hade 7 fel av 7 möjliga så jag har nog vunnit min beskärda del av vinster i nuläget.
 
 
Lika tråkigt är att mina trogna vapendragre AxA och Rexa bor med mor och far i Åkernäs under köksbytet. Ja, hundarna de har det fantastiskt bra där ute med mor och far men de fattas ju mej. Men det går ju bara inte att "The Handymens" ska ha dem runt benen medan de arbetar. 
Taggar: Storarmsjö, dimma, hundar, maken, pappa, the handymen, Åkernäs;

Kommentarer :

#1: Anneli

Jag ser med spänning fram på att få se det färdiga resultatet.
Stå ut, nu är det inte långt kvar och tänk vad mysigt när ni får krypa in i ert nya kök när höstrusket visar sig utanför fönstret.

skriven

Kommentera inlägget här :