Helt knäckt!

 
Drömde i natt att jag kokade knäck och det var ju rätt otippat för jag tycker ju inte ens om att baka. I och för sig så är jag ju en "djävel" på att laga mat om jag får säga det själv men att baka, nej, nej där går jag bet. Allt som jag gör blir fult, snett och vint  fast det brukar smaka gott men man äter ju med ögonen också.
 
Nåja, man ska aldrig säga aldrig och jag såg drömmen som ett omen så jag bad maken köpa hem det jag skulle tänkas behöva och han formligen tog arslet och sprang till butiken för att jag skulle ha alla ingredienserna hemma då jag slutade jobbet. Han bara älskar sötsaker och var nog lite rädd för att jag skulle ångra mej för han hade börjat se fram emot lite goda fula men goda alster.
 
Men jag måste stolt säga att det blev riktigt bra. Efter kultestet  måttade jag upp 250 knäck i formar som nu ligger i vackra burkar och bara väntar på att serveras. Yngsta dottern kom förbi innan nattjobb och gjorde stora ögon så jag skickade med några knäck som jag hoppas hon bjuder sina arbetskamrater på och så gick jag med en burk till mor och far så de har något att snaska på.
 
 
 
 
 
Taggar: godssaker, julstök, kakburkar, kakor, knäck, omen, snaska;

Kommentera inlägget här :