Ja, jag köper dem!

 
Naturligtvis har jag ju inte glömt bort att förära mina älskade döttrar en semla då det är fettisdag idag. Nej, nej jag har köpt, ja du läste rätt jag har inte bakat utan jag har KÖPT semlorna som jag bjudit mina töser på. Jag anser nämligen att då jag är heltidsarbetande så har jag all rätt till att modernt fejka det hemgjorda med att köpa bakverk som jag lägger ned i vackra burkar och bjuder på till kaffet.
Taggar: fejka, fettisdag, köpta, modern, semlor;

Tisdagseftermiddag

 
Det bästa med att sluta tidigt numer är att jag har världens chans att umgås med Elin och Jillhjärtat. Så idag har jag fått vara mormor i flera timmar och jag måste säga att det är en roll som jag verkligen tycker om. Det bästa är att jag har fått en hel del vakentid idag och det har inneburit blöjbyte, nedsövning och att få gå och vyssa den lilla då hon gråtit. Jag förstår att mamman inte tycker att det är lika mysigt som jag då lilla Jill gråter till emellanåt men det är så underbart att få höra hennes röst och få vagga henne till ro. Jag vet att det är lätt för mej att säga då jag bara gör det då och då men det är ju så hjärtskärande charmigt och avväpnande.
Taggar: Jill, Jillhjärtat, eftermiddag, mormor;

Lycka är ...

 
... att komma hem efter en biltur och hitta presenter från min omtänksamma dotter som alltid gör saker för att glädja andra. Det var synd att vi inte var hemma men tack älskade DU för att du lyser upp vår söndag och du vet mamma L.O.V.E du!
Taggar: dotter, kaffe, lycka, tugg;