God morgon!

 
Tänkte önska godmorgon med en liten morgonselfie!
 
P.S fick just höra på nyhetsmorgon att snoozare är intlligentare än de som inte snoozar enligt en engelsk studie. Jag som snoozar tre gånger varja morgon måste ju därefter vara trippelt så smart. Ha, där får jag ett bra argument mot maken som tycker att jag snoozar onödigt mycket på mornarna ...
Taggar: godmorgon, selfie, snooza, trippelt;

Kvällens superkock

 
Jag vet inte om det är för att maken har börjat följa Sveriges mästerkock men helt plötsligt har han blivit en superkock här hemma. Det börjar med att han vid lunchtid börjar planera inför kvällens meny och sedan åka och inhandla provianter.
 
 
Till kvällens middag gjorde han en supergod shepherd's pie (herdepaj) och inte vet jag men jag tror att jag kan skönjas ett tecken på att han vill ligga bra till ikväll ...
 
 
Efter middagen började han om på ny kula. Då lagade han lasagne till Marias fantastiska Joakim som tack för att han alltid finns där och ställer upp i alla lägen. Så, varsågod Joakim, här har du några matdosor att se fram emot.
Taggar: herdepaj, lasagne, maken, meny, midag, pie, proviant, sheperds, superkock;

Storrensning

 
Efter att ha legat i krämpor och illamående i flera dar så känns det som om all min energi är uttömd. Det finns inget annat att göra än att göra en "storrensning" för att få bort alla bacillusker och negativ energi som samlats som damm i mina hörn. Började med att vädra ut ordentligt innan jag renbäddade sängen för ont ska med rent fördrivas.
 
 
Sedan tände jag rökelse som jag gick runt i rummen med innan jag lät den brinna ut för att skapa ett fridfullt lugn. Jag vet att många tycker att detta är "mumbo jumbo" men jag tror att alla handlingar får konsekvenser. Det man ger får man tillbaka och jag är helt övertygad om att jag nu har ett "renare" hem där positiv energi kommer att alstras.
 
Taggar: alstras, bacillusker, energi, flower power, jumbo, mumbo, negativ, positiv, rening, rökelse;